Header

För stunden rullar livet på måste jag säga. Som tidigare sagt är jag så mycket nöjdare med nationalekonomin än statsvetenskapen förra terminen. Jag har precis börjat på ett nytt deltidsjobb jag är nöjd med, känns skönt att ha ett liv utanför skolan, på något sätt. Uppsala är ju väldigt litet, i min mening, och det är alltid roligt att vidga sina vyer lite. Dessutom är jag i behov att dra in lite mer slantar än vad barnvaktsjobbet kunde bidra med i och med....

...att Dan och jag har BOKAT Italien nu! I ÖVER en månad kommer vi bila runt i mitt favoritland. Heaven on earth? Ska bli så mysigt att ses igen, inte det roligaste att bo på andra sidan jordklotet från varandra, literally. Dessutom är jag fast besluten om mitt utbyte termin 4, jag SKA tillbaka till Sydney så att vi kan bo tillsammans. Det blir en morot vad gäller studierna, det gör det lättare att lyfta böckerna. Ett mål.

Nu längtar jag galet till sommaren bara. Hejdå vinter och kyla, hej sol och värme, långa dagar och ork!

Lite pics tagna av Anders Eskilsson här i Uppsala!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En liten TB till en mysigare (och lättare) middag med Alfiya på Mahalo hälsocafé på Hornsgatan. Kära Söder som man ser alltför lite av! Efter det tog vi en vacker (och jäkligt kylig) promenad över Västerbron, mitt i vintern haha. Stong game, men ack så mysigt!

Likes

Comments

Since the day when I met you

I've been lost in desperation
It's in everything I do
Like a bittersweet sensation

I am, I am, I am, I am

I'm your destiny calling
I am, I am, I am, I am
I'm your destiny calling

Everytime when we're apart

I am all about frustration
You're the chain around my heart
You're my final destination

Likes

Comments

Samma kväll som Dan flög in till Sverige mötte jag upp honom på Arlanda, ett halvår efter att vi sagt hejdå i Sydney. Vår första anhalt blev Uppsala, lilla Uppsala haha, en viss skillnad mot Sydney! Väl här fick han se min lägenhet för första gången (i verkligheten) och därefter tog vi oss en liten vända på stan och hittade den mysigaste (!) restaurangen att äta på!

Likes

Comments

Well well, en kort resume av vad som skett sen ni såg till mig sist...

1. Klarat av min första termin på UNI! Statsvetenskap A, check.

2. Haft Dan på besök över jul och nyår. Så mysigt och roligt!!

3. Varit i Åre på skiweek med pol-kand dvs programmet, galet!

4. Precis fått nytt extrajobb, påbörjar inlärning nästa vecka (Y)

5. Bokat italien i en månad med Dan i sommar <3 Kommer bli UNDERBART!


Likes

Comments

Om man inte är född under en sten har man nog insett att jag gett upp bloggen vid det här laget. No offense! Tröttnade helt enkelt och ansåg det vara tidskrävande och meningslöst. Meeen, nu är jag här igen. Surprise haha ;)

Anledningen till min återkomst är att jag är UTTRÅKAD! Legat hemma och varit sjuk i en vecka nu, sakta men säkert fanns det mindre och mindre saker att underhålla sig med. Äsch vem försöker jag lura, det var tråkigt från dag 1, till och med sekund 1. Så lär väl hänga här lite nu, men räkna inte med för mycket! Om det en finns någon kvar där ute i cyber-rymden?

Likes

Comments

Den här bilden väcker faktiskt en hel del minnen haha. Johanna, jag och två snubbar på en bar. Men den säger faktiskt mycket, mycket mer.

Det var i Barcelona (bästa stället för övrigt, checka min Barca guide!) vi hade träffat Andrew och hans amigos (de på bilden med flera). Vi festade med varandra i typ två dagar? Stället vi är på är Never Mind Bar, 1,5€ Shots <3

Ett år senare när vi sitter i vårt rum i Bangkok slår vi Andrew en pling, har jag glömt att säga att han är en aussie? Han bor i Perth, vårt första delmål i Oz --> vi bor hos honom i några dagar i Fremantle. Drygt ett år senare haha. #truebackpackerstyle

Likes

Comments

Ett mysigt ställe jag inte heller varit på sedan jag kom hem till Sveadala, Broms! Inte så konstigt kanske, har ju flyttat till Uppsala haha. Men ändå, har så många ställen jag vill besöka, både återbesök och nya ställen. Tiden räcker dessvärre inte till, och slantarna flödar väl inte in heller haha. För stunden får jag njuta av bilderna.

Likes

Comments

I södra Australien hittar ni den otroliga ön Tasmanien. Man skulle nästan kunna säga att det är en miniversion av Nya Zeeland? Liksom södra Oz är det lite kallar och kyligare här, men man är inte här för stränderna. Till skillnad från NZ där det är norra VS södra ön, är skillnaderna här mellan väst och öst. Städerna Hobart och Launceston är dock inget att hänga i julgranen MEN är utgångspunkten för alla tours. Vi körde med Under Down Under Tours, kan verkligen rekommendera!

Östkusten:
Utgångspunkt Hobart, där kan ni bestiga Mount Wellington, en riktig struggle. Längs östra delen av Tassie hittar ni vackra stränder, så som Wineglass Bay som är en av världens topp 5 vackraste stränder. Honey Moon Bay samt Bay of Fires är andra underbara stränder, och sedan har ni historia Port Arthur. Tips: åk på en båttur och se the candlesticks, delfiner och valar (!!)

Likes

Comments