Våren är här-nästan....

Hej på dig kära våren!Jag har väntad på dig så.Det var en lång och kall vinter.Så nu är det dags för dig och visa ansiktet.Det är alltid lika spännande på morgonen att titta ut.Om inte solen är ute, då snöregnat det.Det andra alternativet är så deprimerande efter en lång vinter.Man vill bara se sol sol och sol.Dt är otroligt hur mycket solen påverkar mig.Allt känns mycket bättre när det är ljus och soligt ute.Hur är det för dig min kära blogg läsare?

Vissa morgon får man lämna vinterjackan hemma och njuta av vårkappan.Jag har köpt en mjukrosa vårkappa från märket Vila.Jag gillar färgen.Den är lätt att kombinera med allt.Den är inte för rosa.Passar min hudton perfekt.Här på bilderna har jag plockat fram min vinter halsduk från Mulberry.Älskar den!Vilken kvalite!Fortfarande nästan som ny även om den är flera år gammal!

Kängorna har jag beställt från Asos.Jag har nästan blivit stamkund hos dom.Hittar altid jätte billiga skor eller byxor hos dom.Gillar jätte mycket färgen på dessa skor.Passar så bra med med min rosa kappa.Jag måste erkänna att kvaliten är inte det bästa som är tråkigt.Det betuder att jag måste köpa nya nästa vår!Inte så Inte så etiskt!

Marimekkos lilla börs ger en liten färg klick till detta utstyrsel.

Alltid accessoarer.Har fick jag prova min väns frus handgjorda armband som är gjorda av häst tag.Lite annorlunda må man säga men jag gillar!Kombinerar med min urgamla silver armband!

Longchamp,Burberry och nya Adidas.Helt perfekt för våren.Helt vita sneakers passar inte än enligt min åsikt.Sen när det är varmare.Då är vitt perfekt.

Om några veckor är allting annorlunda igen.Dagarna går fort.Det händer mycket i naturen nu.Vecka efter vecka får vi njuta av grönare och varmare natur.Härligt!

Påsk helgen är här.Ett säkert vår tecken.Jag ska njuta av familjen.god mat och ladda batterier för nästa vecka.Kom ihåg du med att njuta av helgen.Det är du värt!

Glad påsk för dig

kram

Susanna Carita

  • 333 visningar

Gillar

Kommentarer

WelcomeToSuziesWorld
elin,
heysam
heysam,
Så fina plagg!
nouw.com/heysam
WelcomeToSuziesWorld
WelcomeToSuziesWorld,
Saramadelene
Saramadelene,
Va gärna med och delta i veckans blogg 😊
nouw.com/saramadelene