Vad hände med mig under pandemin?

Tittut, här är jag igen! Sorry, har en väldigt tråkig dag. Eftersom läkaren som jag träffade igår sjukskrev mig. Förra veckan så ramlade jag med cykeln och gjorde illa vänster arm. Försökte vara stark och kämpa vidare med smärtan under flera dagar men igår kom gränsen för mig. Nu kände jag att jag måste vila. armen. Men det är jobbigt för mig. Jag är en riktig latmask innerst inne men att bli sjukskriven för mig är psykist jobbigt på nåt sätt. Jag känner mig noll värt. Tokigt, jag vet. Men det är så jag känner. Jag gillar o vara aktiv, men jag kan också ligga i soffan o göra absolut ingenting men då har jag valt det själv. Men att bli sjukskriven är en order av någon. För mig är det skillnad. Så nu har jag suttit här på soffan flera timmar och känner att nu stänger jag Instagram och nätet efter att jag har skrivit detta inlägg. Jag måste aktivera mig med något så att jag känner att jag har gjort nåt idag.

Under pandemin Covid 19 månad efter månad har mina skönhetsrutiner försvunnit nånstans. Vet inte vart? Men jag sakner den kvinnan som tog hand om sig själv och kände sig vacker. Det är jag. Jag mår mycket bättre av alla rutiner som jag brukade ha i min vardag. Som tex besöka min frisör, fixa naglarna, köpa parfym och smink. Listan kan bli hur lång som helst men vad gör jag nu? Orkar inte ens raka mina ben!!! Jag börjar likna de kvinnor jag brukade inte förstå mig på. Alltså varför tar inte kvinnorna hand om sig själv? Varför går man ut utan smink? Varför ser man ut som att man har kommit ur sängen 5 minuter sen? Nu är jag sån! Det gillar jag inte. Vet inte vad är det som har hänt? Är det pandemin? Eller vad är problemet? Jag börjat baka istället och heminredningen börjar gå ut eftersom huvudet är fullt med inrednings ideer!!! Roligt men inte om jag ser ut som en ovårdat och ful gumma! Jag måste hitta tillbaks till min ”beautyqueen”

Jvkl

Jag måste beställa tid på en salong för mina naglar.! Titta hur fina mina händer såg ut. Nu gömmer jag dom. Ha ha haa! Vilken skillnad!

Det verkar som detta inlägg är en terapi inlägg. För nu när jag tittar på bilderna så ser jag att jag vill vara den kvinnan som jag ser här. på bilderna. Jag måste gräva fram henne igen. Det får bli ändringar under december månad! Jag ska skriva om det i Januari! Jag lovar. Time to fix myself again! Jep, det känns bra nu. Faktiskt! Nu säger jag: Tack för att du läste min text och kom ihåg, ta hand om dig. Kram

Susanna Carita

Gillar

Kommentarer

Massagepistol,

Ja, det är viktigt att ta hand om sig själv. Särskilt under pandemi! Du kanske skulle köra med massagepistol på armen. Det kan du ju göra själv.

bramassage.se/massagepistol/