Två favoriter för sommaren

naturkosmetika, skönhet

Vissa av er har kanske undrat vart har jag försvunnit? Här är jag!!! Back on track. Jag är som en katt. Gör saker endast när jag har kreativ flow i mig. Att skriva blogg är på ett sätt konstnärlig tillstånd för mig. Jag skapar något. Jag kan icke skriva i farten eller om energin inte flöder. Sådan är jag. Under maj månad koncentrerade jag på att slutföra min kurs studier om- att starta eget företag. Nu är jag färdig att starta eget när jag känner för det. Det är ett stort steg. Det är absolut min grej men vill göra några saker innan jag kan kalla mig som företagare.

Jag har samarbetat med Bottega Verde nästan ett år nu. Det var mitt första samarbete någonsin. Jag valde deras produkter för att de finns på finska Animalias kosmetikalista. Som betyder att företaget har rätta certifikat. Inga test på djur tilllåts. Jag älskar djur alldeled för mycket. Men med åren har jag märkt att jag har inte valt den lättaste stigen att stampa på. Men det gör jag aldrig. Under året har jag prövat många olika produkter. Vissa får tummen ner för mig och vissa blir jag kär i. Det är ju så med allt här i livet. Eller hur? Just nu kan jag säga att vädret här i Finland får tummen ner,var är sommaren??? Först var det kallt hela maj månad. Sen kom juni. Aj aj. Fortfarande väntar jag på värmeböljan. Tur att jag har positiv läggning för det mesta. Sommar värmeböljan kommer. Den kommer. Vi måste vara tålmodiga!!!

Aloe. Number one. Varför? Jo,nu när solen visar sig så sällan. Och när den visar sig så hoppar jag ut i solen direkt. Vad är det som händer sen? Jo,jag njuter till tusen. Och vad händer sen? Jo,jag har fått D-vitamin så att energin flöder i hela kroppen men olyckligtvis så har jag bränt mig här och där. Det är ju inte bra. Det vet vi alla.

Aloe hjälper få rodnaden ner och samtidigt svalkar den hudytan. Aloe är 90% gel. Masseras på huden. MJUKNAR-LUGNAR-FUKTAR. Aloe passar hela familjen. Kan användas i hela kroppen. Passar alla hudtyper.

Aloe är även bra efter rakning eller shaving låter kanske bättre? Jag får alltid en massa röda prickar efter shaving så efter massering av Aloe är prickarna få. Passar mig!

På vintern även bra på kinderna när kylan och vinden har tagit i för mycket. Men nu vill jag icke skriva om vintern!!

Hjälper mot myggbett också.

Länk direkt till produkten


En annan favorit är detta ansiktsmask med glykolsyra. Klicka på bilden.


Min känsliga hud blir strålande ren och mjuk. Man ska komma ihåg med denna mask att vara försiktig med användning under sommar månaderna om solen är ute. Eftersom man måste vara försiktig med solen efteråt. Masken innehåller glykolsyra. Huden är väldigt mottagande och ren efteråt. Masseras på ansiktet. Låt torka och peel-off. Brukar avsluta med iskallt vatten. Tummen upp för denna produkt!

Hoppas du fick tillräckligt med information om dessa två produkter. Fråga gärna om du vill veta mer om dessa produkter. Om det var nåt som jag missade och du vill veta. Jag har ytterligare andra inlägg om Bottega Verde om du vill läsa mer. Kolla på sidan mina kategorier. Under naturkosmetika finns inlägg om Bottega Verde.

Nu önskar jag dig,min härliga läsare en fin vecka. Ta hand om dig. Njut av naturen. Den bästa årstiden av alla,enligt mig. KRAM.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229