Mot det okända

Hej på dig! Hoppas det är bra med dig? Här mår man super bra. Livet leker. När man flyttar till ett nytt land för andra gången så blir allt så mycket enklare än första gången. Man lär sig av sina misstag. Så är det.  Den här gången var det som att komma hem. Allt bara flyter och jag njuter. Det bästa är att lilla Sissi är med mig från första början. Jag behöver henne och hon behöver mig.. Inget snack om annat. Hur tokigt det än låter för vissa personer. Även om hon stannar hemma under dagarna när mamma går till jobbet så kan man se på henne att hon är lycklig nu. Älskar! Hundar är som barn. Man måste ta hand om dom. Gå ut på promenader,ge mat och kärlek. Nu är vi lyckliga. Vi har ett bra och trivsamt hem. Några stora parker runt hörnet. Plus att det är så skönt att göra något nytt i livet. Så lärorikt. Och så spännande. Detta är min äventyrsresa mot det okända. 


Nu är mina tre första veckor avklarade. Inskolningen på jobbet är done. Det var många jobbiga dagar. Test varje fredag. Imorgon börjar verkligheten. Önska mig lycka till! Det ska nog gå bra. Även om jag känner mig som en förstaklassare.


Jag tog en lång semester. Det var jag värt. Ville vara nära familjen. Nu har man krafter igen att kämpa ensam genom vardagen. Tog tom tag på en gammal sak som jag har velat göra för länge sedan. Nämligen ringde min mamma. Vi har inte haft kontakt på flera år. Det var dags nu. Och det kändes väldigt bra. Ser så framemot att träffa henne snart. Vi planerare att hon ska komma från Sverige och hälsa på. Ibland händer det saker i livet och man måste andas lite innan man tar itu med saker och ting. Min mamma behövde andas i lugn ro. Hon har gjort en lång resa. Nu är hon redo för sin familj igen. Ett steg i taget,dock-

Min resa fortsätter här i Tallinn och din resa fortsätter var du än är just nu. Men vi gör vårt bästa,eller hur? Kram

Susanna Carita

Gillar

Kommentarer