Morgonkaffe


Hej på dig ! En ny härlig vecka har börjat och jag tänkte visa er min nya vackra mugg från Marimekko. Det är en 4dl mugg så för en stor kaffe älskare är denna kopp perfekt! För mig är den kanske lite för stor. Men jag älskar just beige färgen med lite babyblue. Passar utmärkt för sommardukningar. Ljusblå är en färg som jag har börjat hitta i år.. Vet inte varför men den tilltalar mig starkt. Köpte även en ljusbå blus(jag ska blogga om den nästa gång). Tillbaks till min mugg. Som jag redan skrev så är muggen för stor för mig som kaffekopp men som "vattenglas" är den helt suverän. Jag ska köpa två till med denna Unikko-mönster men då blir det 2,5dl mugg. Den blir perfekt för mitt kaffe. Om du dricker chocklad så är 4dl mugg perfekt! Jag funderar också om jag ska köpa kuddfodral med detta mönster. Vad tycker du?

Jag börjar alltid mina morgon med en kopp kaffe. Det är ett måste. Försökte ett tag med havregryngröt men jag klarade inte av det. Jag behöver kaffe för att vakna upp och starta dagen. Jag är väldigt noga med att muggen är av hög kvalite. Samma sak gäller andra servis och allt annat i köket. Ingen Ikea för mig. Vet inte varför? Kanske för jag är van. Jag är uppväxt med Iittala,Arabia,Rörsrand,Villeroy&Boch etc.... Jag vill inte att min tallrik får repor lätt. Ikea får man man byta ut väldigt ofta. Men jag har inget emot Ikea. Alla får köpa vad de vill. Så är det!

Jag är så kär i min agenda som jag hittade på Clas Ohlson några månader sedan. Mintgrön. Är den inte härlig? Nu ska jag fortsätta jobba med mitt dagjobb. Önskar er en beautiful beautiful vecka,njut av värmen som vi har! Kram

Susanna Carita

Gillar

Kommentarer