Mina tankar idag

Hej på dig fina! Jag hoppas att du har haft en skön sommar. Det bästa är att den är inte slut än! Vädret har varit helt perfekt i hela Norden. Nu njuter vi! Jag har jobbat och jobbat. Men det är helt okey för mig. Jag tar min semester senare på hösten,tror jag. När det blir så vet jag inte än.. Eftersom mitt jobb är väldigt flexibel så är det lätt att planera en bra arbetsvecka. En vecka som passar mig. Så att jag får tillräckligt med sömn och vila. Samt fritid. Livet ska innehålla mer än bara arbete. Man ska ha en bra balans där,tycker jag. Det är inte enbart vädret som gör mig lycklig under sommaren utan det bästa är alla fina uteblommarna som blommar vackert. Naturen är så vacker med alla fina gröna nyanser. Att äta ute är speciellt skönt. Grillning. Sola och bada,så klart. Och sist men inte minst alla fina sommarkläder som man kan använda nu. Eller vad tycker du?

Sophie heter kvinnan bakom Sukilov. Kolla gärna hennes Instagram profil.. Du hittar så många färgrika och vackra accessoarer att tillslut blir det svårt att välja den bästa. Det enklaste är att köpa alla. Men vem kan det?


Min nya förälskelse är boho-accessoarer. Jag har ju alltid älskat dom men nu har jag lite mer kärlek för dom än förut. Det som jag tycker är viktigt är att alla dessa accessoarer är handgjorda. Det är viktigt för mig. Det är kul att nån person har lagt tid åt min halsband. Planerat,köpt material,och fullbordat jobbet. Plus att han eller hon får sin uppehälle av mitt och andra kundernas köp. På engelska kallar man det "suistainableliving" eller "ethicalliving". Är du bekant med dessa ord? Och om så- vad tycker du?

Du kan även kika på mitt Instagramkonto där jag har fler bilder av vad jag har köpt från Sukilov.

http://www.instagram.com/susan.carita

Nu önskar jag dig en härlig fortsättning av sommaren. Kram!

Susanna Carita

Gillar

Kommentarer