Konst som inspirationskälla

Hello darling! November har börjat rulla fint mot julens tider. Julmarknader har poppat up här och där i Tallinn. Min höst har flygit framåt så fort att det är svårt att fatta allt som har hänt mig det senaste tiden. Nu är det 3 månader sen jag packade min väska och flyttade över till Estland. Det har varit oerhört jobbigt men så givande och lärorikt. Rekommenderar alla att göra något ovanligt i sina liv. Det är en bra resa.

Under de första månaderna här när allting var så nytt och huvudet var fullt av nytt info. Så kände jag många gånger att snart exploderar huvudet. Även om man är full av ny energi så blir man trött av allt nytt som man möter varje dag i ett nytt land. Då är det viktigt att försöka hitta annorlunda inspirationskällor i vardagen,

För mig blev en viktig inspirationskälla konstmuseet KUMU. Een viloplats för hjärnan. Jag älskade att sitta i detta rum med dessa skulpturer. Rummet var fullt med diskussion i låg volym. Det var lugnande på nåt sätt. Väldigt start intryck i hela kroppen.

Jag rekommenderar at besöka Kumu eller nån annan konsmuseum. Konst av alla slag väcker känslor.

Source error

Det blir många besök till och nya upptäcksfärdor tll andra museum i detta stad, Jag är ingen konst kännare. För mig räcker att jag känner nåt. Det är det viktigaste. Även om jag inte gillar allt så väcker den också känslor. Det betyder att jag lever.

Eller hur? Att gå i skogen ger annan energi. Konst ger inspiration. Båda är stressstillande och lugnande för hjärnan på sitt eget sätt. Var har du för erfarenhet av konst? Berätta gärna.

Önskar dig en härlig ny vecka. Kram.

Susanna Carita

Gillar

Kommentarer