Juli naglar


Hello darlings! Jag kom just på att jag har inte visat er bilder på mina fina sommarnaglar. Jag har alltid svårt att välja mellan rosa och orange. Båda färger är så ursnygga på sommaren. Men denna gång blev det orange eller kanske mer coral. Vad tycker ni? Det kan inte bli snyggare,tycker jag. Snyggt och sexigt! BOM!!!!!

Det var första gången jag gjorde gelnaglar här i Finland. Annars är det Tallinn som gäller. Det är ju min stad nuförtiden. Snart är det dags att packa upp väskorn igen och starta vardagen. Sommaren har varit lång. Längtar så efter vardagsrutiner. Men jag har njutit av att vara med familjen. Men det käns väldigt skönt att åka tlllbaks. Längtar så efter Tallinn. Jag måste klaga lite hur fruktansvärt dyrt det är att fixa naglar här i Fnland. Det kostade mig 55euro. Plus att jag vet att närmare Helsingfors kostar det upp till 80 euro. I Tallinn brukar det kosta mellan 20-30 euro. Stora prisskillnader.

Jag måste erkänna att hur fina dessa naglar än är nu så efter 3 veckor längtar jag så efter rosa naglar igen. Jag är en pink tjej! Nu önskar jag dig en härlig ny månad som precis har börjat. Kram...........

Susanna Carita

Gillar

Kommentarer