Jag behövde lite rosa i mitt liv!

Hej finaste du! Min sommar har varit mycket om att jobba. Jag började ju på ett nytt jobb i början av året och jag känner att jag behöver ingen semester än. Plus att jag tycker att under Covid 19 tider så ska vi inte resa. Det verkat vara svårt för vissa att förstå. Dagens människor är så bortskämda. Allt handlar om att vad jag vill ha? Att ta hänsyn till andra verkar vara svårt. Vi lever i-jag jag jag-värld! Jag har jobbat med kundservice hela mitt liv och det är verkligen sorgligt att se hur vissa människor beter sig. Helt vanlig uppförande etikett är så svårt för många av oss. Detta på grund av att Vi lever i egoisternas värld!

Jag har piffat upp min sommarklädsel med ett par ursnygga sneakers from Juicy Couture! Är så kär i dom. Passar så bra med maxi klänningar. Eller med nästan vilken underdel som helst! För att matcha lite rosa med rosa så har jag den här fina scarfen från Louis Vuitton.

Under coronatiden så har det också blivit några kakor och bakelser för mycket. Det börjar kännas vid midjan. Som är inte så roligt. Jag började unna mig för många godsaker. Det är så lätt hänt. Min disciplin är noll. Jag är så besviken på mig själv!

Men jag förlåter mig. Sen mars i år så har tiden varit väldigt tuff! Men nu är det sommar och jag njuter av den här fina varma perioden! Kram och njut av den här fina sommaren!

Susanna Carita

Gillar

Kommentarer