Håll ut! Kramar, mamma

Håll ut! Kramar, mamma. Stod det i lilla kortet bland blommorna. Blomleveransen från mamma fick mina tårar rinna tills ögonen var röda. Men det kändes så bra efteråt, faktiskt. Jag gråter väldigt sällan annars. Jag önskar att mamma bodde nära mig. Före covid 19 världen var ju annorlunda. Man kunde ju ta flyget när hemsjukan var som värst. En timmes flyg från mig till Arlanda. Men det funkar ju inte så nu. Och nu är jag för sjuk för att kunna göra något alls. Sista gången som jag besökte mamma var jätte länge sedan. Här kan du läsa om den resan, om du vill: http://nouw.com/welcometosuziesworld/long-weekend-hos-mamma-36617601

Jag har världens bästa människor, familj, som tar väl hand om mig. Jag skulle inte klara av detta eländiga situation utan de men jag behöver min mamma också. Så är det!

Jag får så mycket kortison att snart spricker kinderna! Men så är livet nu. Kortison hjälper mig också väldigt mycket efter tiden med kemoterapin. Så jag klagar inte. Nu har jag en vecka på mig att försöka bli stark igen i kroppen innan kemoterapi nummer 3 sätts i gång. Återhämtningen från förra kemoterapin tog väldigt lång tid. Jag ska försöka njuta av dessa dagar. Promenader ute i naturen kommer att ge mig lugn och ro samt stärka kroppen. Hälsosam mat ger energi. Det tråkiga är att vatten smakar pyton! Jag har alltid varit en vatten älskare. Men under helgen prövade jag jordgubbssaft direkt från kylen. Det smakade någorlunda okay. Så nu har jag nånting jag kan dricka.

Idag är det måndag och en helt ny vecka är framför oss. När kroppen har återhämtat sig är det viktigt att hålla huvudet kall. För nu orkar man tänka normalt igen (äter ingen medicin ny)och det är väldigt lätthänt att tankarna börjar flyga runt hit och dit när huvudet är klar. Många av cancer patienter får psykiska problem och stress som försöker ta över dig. Jag har bestämt att hålla fötterna och huvudet kallt. Det är just därför jag kör en dag i taget. Försöker att undvika grubbla över situationen eller om framtiden. Här och nu tänkandet hjälper i tråkiga situationer. Nu vill jag ha en kopp te och kanske orkar jag läsa lite en bok som jag började med över en månad sedan. Jag hoppas du har en trevlig vecka och ta hand om dig, vännen. Kram.

Susanna Carita

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,

🌸🌹🌸🌹 Kämpa på och hoppas du får en fin dag

nouw.com/sandrasjoberg
WelcomeToSuziesWorld
WelcomeToSuziesWorld,

tack snälla för fina ord. Det börjar kännas bättre nu. Hoppas du har en fin Tisdag. Kram

nouw.com/welcometosuziesworld