Gamla stan i Tallinn

Hej på dig min fina läsare! Hur har helgen varit för dig? Eftersom jag har flyttat hit till Tallinn,Estland så har jag inga problem som helst att fylla ut mina dagar. Allt är ju nytt. Man hoppar ut så förmodligen kommer jag gå vilse. Fast mer sällan nuförtiden,gudskelov. Det är faktist jätte jobbigt! Mina hemkvarter börjar få lite mer ”home feeling.” nuförtiden. Här bor jag nu! Det är en skön känsla. Just precis som jag har lärt mig att hitta hem så kommer jag att flytta. Detta boende i gamla stan har varit enbart tillfälligt tills jag hittar nåt eget. Och nu har jag gjort det. Jag kommer att flytta om en vecka till mitt nya riktiga hem. Igår jobbade jag lite med blogggrejer. Gjorde ett besök hos frisören här. Skriver om det snart. Men idag vill jag visa dessa bilder från gamla stan i Tallinn. Det har varit en blöt dag. Det började regna tidigt imorse. Men jag kände att jag behöver friskt luft i lungorna. Så jag gick ut och promenerade runt och uppdaterade- mystory -i Instagram om staden. Följ mej gärna där om du vill se det vardagliga Tallinn.


Sjävklart blir man hungrig efter ett tag. Jag ville pröva en av stadens bästa veganska restauranger. Jag hört så mycket gott om stället. Det bästa är att beställa bord eftersom det är ett väldigt populär restaurang men jag var ju framför stället så hoppade jag in för att höra om situationen. Jag fick plats. Det blev en väldigt mysig söndags eftermiddag för mig.


Jag valde att äta dagen specialitet. Det var såååå gott. Jag kommer faktisk inte ihåg vag rätten kallades med det var nån slags gryta med grönsaker. Jag åt maten med ett glas bubblande vatten och estnisk svart bröd.

Dessert ville jag också ha eftersom det är söndag idag. Av nyfikenhet kände jag att jag måste ha chocklad. Det var nån slags "kokosboll". Take me to the heaven-det var så jag kände efter första biten....... En kopp .Roboois te till också.


Detta kommer inte att bli min sista besök på detta ställe. Nästa gång vill jag beställa en hamburgare.,,,, Tills dess. Ha en skön ny vecka. Kram.

Susanna Carita

Gillar

Kommentarer

tessbjork
tessbjork,
Så fint det ser ut! Och maten ser riktigt god ut! 🤤
nouw.com/tessbjork