Diffusers

Hej hej! Hur mår du? Jag vill bara berätta om mitt nya förälskelse. Det är diffusersJag har alltid tyckt att det är enbart nån hippie grej,men ack så fel jag hade. Vilken tråkig fördom! Nu har jag haft rökelser i tre månader. Det som jag har lärt mig är att enbart bränna rena rökelser. Bränn inte "fabrik skit" med syntetiska ämnen. Själv vet jag att här i Finland säljer tex Ronjafashion rena rökelser : http://www.ronjafashion.fi/suitsukkeet-c-81.html

Det är mycket hälsosammare med naturliga dofter än syntetiska. De icke naturliga innehåller tex lim,lösningsmedel,kemikalier och andra gifter. Så det är en stor skillnad vad du bränner i ditt hem.

Jag väljer alltid doften efter mitt humör. Om jag behöver lugna ner mig efter en jobbig dag så väljer jag lavender eller jasmine. Starka dofter passar i badrummet. Det gillar jag.

Här har jag rökelsen i ett stort glas med dekorationssten. Funkar bra.
Nu önskar jag dig en härlig vecka och hoppas du gillade texten. Tryck gärna gilla knappen. Tipsa gärna varifrån du köper dina rökelser! Nästa blogg text ska handla om min date som jag hade häromdan. Dittills. Ha det så bra och ett stort Kram.

Susanna Carita

  • mitt hem
  • 139 visningar

Gillar

Kommentarer