Det vackra havet

Som jag behöver skog och åkrar i mitt liv så har havet alltid varit nummer ett för mig! Havet är frihet och skrämmande. lika mycket på samma gång. Havet är respekt i högsta grad och alltid. När jag flyttade från Stockholm för länge sedan så har jag saknat havet så mycket under alla dessa år. Nu äntligen har min dröm kommit sann igen. Jag får bo vid havet. Så här under sen hösten blåser det kalla kalla vindar därifrän men det kan jag leva med. Det tillhör till saken. Naturens regler.

Jag kan sitta och stirra mot havet timmar. Tankarna klarnar. Det är en slags meditation. Rekommenderar högt.

Tallinn verkar vara en stad som ger mig mina långvariga drömmar betydelse. Jag kan inte säga vad det beror på eller är det för att när man ändrar sitt liv så får man dubbelt tillbaks. Vem vet? Eller är det att jag är mer mottaglig här?

Source error

Det är som den här staden har väntat på mig? Eller att jag har väntat på den här staden? Så är det kanske! Jag ska blogga om ämnet än annan gång. När tiden har gett lite stenar i fickan också. Då har man lite bättre perspektiv på helheten. Jag njuter av allt det nya som jag får erfarna varja dag. Första månaden var tung. Men nu när förrvirringen har lagt sig så kan jag njuta av mina dagar. Nu önskar jag dig en härlig nu vecka som börjar igen imorgon. Kram!

Susanna Carita

Gillar

Kommentarer