Borta bra men hemma bäst!

Vem vill åka bort? Om det bara skulle vara möjligt så är det nog många av oss som vill resa bort just nu. Det är så himla mörkt ute och kyligt är det också. Men no no no. Det kan vi inte. Nu stannar vi hemma för coronan. Det gäller att hitta nya mysiga sätt att trivas hemma. I sociala medier började bilder på julgran och julhygge visa sig extra tidigt i år. Jag måste säga att hur mycket jag än älskar julen så tillhör inte julgran till November om man frågar mig. Men alla gör som de tycker. Jag vill ha min julpynt framme en vecka före julen. Julen börjar på julafton och enligt Europeiska tradion tar julen slut i och med trettondagen. Den traditionen gillar jag högt. Det passar för mig. Mer om min jul närmare julen då.


Komma hem från semestern känns också ofta väldigt ljuvligt. Jag älskar min säng. När jag är inte sover hemma så längtar jag efter min kudde och säng. Som titeln säger borta bra men hemma bäst!

Men vart skulle jag vill jag åka om det var möjligt?

Jag vill ha värme. Se solen. Känna solen. Det skulle kunna bli Hurghada i Egypten. Har dock aldrig varit där men känner att bilderna som jag ser på Instagram med värme och sköna stränder skulle då vara mitt önske resemål nummer 1. Efter nummer ett vill jag resa till New York. Det är 7 år sedan jag var sist där och det senaste månaderna har längtan tid bara växt och växt. Nummer 3 blir St Peterburg i Ryssland. Ja, nu har man nåt att se framemot! Och självklart är även Istanbul, Göteborg,Riga,Dubai och Kairo i min lista som väntar på mig! Snart kommer jag!! Haloj världen! Jag längtar såååååå. Från denna drömlista tänker jag hoppa i duschen och sedan är det good natt! Så tack för att du har läst hit ner, ha det bra. Kram!

Susanna Carita

Gillar

Kommentarer