Beigetones

Hello min fina läsare, hur mår du? Höstens fina dagar har varit här nu redan en bra stund. Det är mörkt men samtidigt väldigt vackert ute. Jag är ju född i October så att det kan ju hända att höst perioden är mysig för mig på grund av det, vem vet! Livet här på landet går bra. Speciellt nu när jag kan jobba från homeoffice. Jag börjar hitta balans med jobbet och fritiden även om jobbet finns i samma hus som mig. Jag har lärt mig att koppla av.

I Tallinn njuter av stadens puls. Allting finns nära. Butikerna och restaurangerna. När covid 19 är över så är det nog dags att börja jobba från Tallinn igen. Vi får se!

Beige, pomerans och tegelrött är mina absolut favorit färger just nu. Jag liksom drar mig till dessa färger. Jag känner mig väldigt lugn när jag är omgiven av beige. Samtidigt så kan den kännas lite tråkigt och färglöst med jag gillar och piffa upp den tex med brunt, vitt eller pomerans. Då blir den såååå snygg. Har du nån speciell favorit färg just nu?

Det känns faktiskt skönt att ha hittat min egen grej. Det tog 50 år, hah hah haa! Jag vill vara på resande fot plus att jag behöver ett ställe där jag kan finna en inre ro. Då behöver jag livet på landet! Kram till dig!

Susanna Carita

Gillar

Kommentarer