Asos mode

Hej till dig. Det var verkligen ett tag sen jag vart här och uppdaterade något. Bra eller dåligt? Vet inte. Jag är oerhört tacksam för alla ni som läser min blogg vecka efter vecka.. Det känn så bra. Livet har varit lite upp och ner under sommaren. Men ingenting farligt. Allt är bra ändå,tycker jag. Jag gick igenom något väldigt känslostark över en viss tid på grund av fel människor som jag har träffat. Och då har man kanske inte världens inspiration för skrivandet. Men samtidigt så tänkte jag passa på att ta lite semester också. Jag tycker att liten bloggpaus på sommaren är icke fel. . Känner att det var ett bra beslut. Nu är man utvilad och huvudet är fullt med nya ideer. Idag tänkte jag visa er mina orange byxor. Dom har varit en färgklick i garderoben. Alltid när jag har byxorna på mig så får jag en massa fina komplimanger. De är väldigt klassiska. Egetligen inte riktigt min stil men snygga är dom. Det går inte och neka! När jag publicerade dessa bilder på Instagram fick jag så många fina komplimanger av mina followers.

Med åren har jag märkt att ju mer jag undviker mörka färger,ju mer komplimanger får jag. Det förstärker självkänslan så klart! Det är lätt att gämma sig bakom mörka färger. Ibland känns det bra också Det inte varje dag man vill synas. Speciellt när man har en dålig dag .Lol!! Fast egentligen det är ju just då man borde klä sig färgstarkt! Rekommederar högt att pröva hur olika färger fungerar för dig. Det är inte alls sant att man ser tjockare ut i färger! Vet inte vem det är som har hittat på sånt. Titta på alla fina starka färger afrikanska kvinnor använder. De är ju så vackra med sina kurvor i färgstark och mönstrade kläder.

Här sätter jag upp en länk till dig direkt till Asos. De har detta byxmodel i massa olika färger. Klicka här

Det är måndag idag. Jag är så förväntanfull hur den här veckan kommer att bli. Jag har en massa nya ideer som jag vill ta itu med!. Detta inlägg var i samarbete med Asos. Jag är en gammal kund hos Asos,så jag kan rekommendera deras onlineshop jätte mycket. Allt fungerar väl hos dom. Önskar dig en härlig ny vecka. Puss och kram.

Susanna Carita

  • shopping
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

emmakmoberg
emmakmoberg,
Jättefina byxor! <3
nouw.com/emmakmoberg
WelcomeToSuziesWorld
WelcomeToSuziesWorld,