Shoppingtur

Eftersom lillebror håller sig kvar i magen så får man väl försöka få igång de på ett eller annat vis. Dock tar ju allt några timmar längre när man är så tung och bökig och måste stanna titt som tätt då man får värkar haha.

Nu är vi i alla fall hemma igen efter en hel dag på utflykt. Direkt efter barnmorskan var de vidare till postombudet för att hämta lite presenter till Lovina och sen inom lägenheten för att lämna av det och se om där fanns någon post.

Medan mormor sen var iväg på sitt håll så fick jag och Lovina lite tid för oss själva och tog en liten shoppingtur. Så himla mysigt det var för hon var på ett helt fantastiskt humör fram tills vi skulle till kassan och betala. Fixerad som hon är över sitt yttre så fick hon lite nya tofsar och ett nytt diadem som hon själv valde ut. Även nagellack skulle hon tvunget ha? Och sen var jag bara tvungen att köpa stolen med grisen på då hon satt ett bra tag i den inne i butiken. Sen favoriten, lammis. Hon valde den tom framför en bil och har haft den enda sedan dess och ska hela tiden gosa med den. En ny favorit har det blivit för henne!

Blev lite grejer till mig själv också men ja det blir inte mycket av sånt längre haha! Får vänta tills ungarna är stora och flyttat hemifrån innan man kan börja tänka på sig själv igen hehe.

Innan hemgång fick de bli donken. Det var ju verkligen år sedan man käkade sånt! En dyr happymeal men hungern släppte och Lovina fick en liten leksak.

Nu blir det i alla fall till att vila en stund för är helt slut och har så fruktansvärt ont i mina fötter nu efter all gång idag.

Gillar

Kommentarer