I väntan på lillebror..

Nähä, ännu en dag i besvikelse. Inte en liten bebis att få mysa med i famnen i dag heller.. undrar hur pass överjäst han hade tänkt bli. Lika envis som sin storasyster ja men om han redan nu väger omkring 4kg så blir jag orolig för vad vikten lär hamna på när han väl tänkt titta ut...

För att fördriva tiden blev det iväg på en promenad med Lovina och lillasyster. Inom affären för att handla lite grejer så vi kunde baka plus att jag var så himla sugen på att trösta mig med en tårta Haha! Dock hade de inte den tårtan jag ville ha så fick bli en annan.

På hemvägen stötte vi på Lovinas pappa som tydligen jobbar sådär 200meter från oss.. så hon fick träffat på honom en stund då.

Vidare hem för att baka. Blev Lovinas favoriter, Kokostoppar och lillasyster ville göra subwaykakor.

Framåt kvällen kom ju glassbilen precis utanför dörren så lika bra att passa på att handla då. Blev premiär för Lovina och hon fick välja precis vad hon ville.

En händelserik dag men ännu ingen bebis. Blir ett besök hos barnmorskan imorgon så får vi se hur detta ska gå vidare helt enkelt. Nu blir det lite vila och film i soffan innan läggdags. Hörs imorgon igen!

Godnatt och sov gott.

Gillar

Kommentarer