En trygg vardag

Inskolningen har gått över väntan bra för Lovina. Hon verkar trivas jätte bra på förskolan och jag känner mig även så himla trygg med pedagogerna! Nu har hon varit på förskolan i två dagar på egen hand. Hon har varit super duktig! Fått både mail och sms från pedagogerna där de berättar hur de varit med Lovina och vad hon gjort och skickar även lite bilder på henne så jag får se hur hon har det. Så himla uppskattat!

Jag har ju äntligen fått lite egentid med Elian och det har han verkligen behövt nu när han är sjuk. Lovina har ju fått sakna oss lite också så hon har uppskattat oss ännu mer. Allt fler kramar och pussar på både mamma och lillebror. Och den känslan när hon skriker mamma och kommer springandes vid hämtning och kramar om en hårt, hela ens hjärta smälter på nytt!

Nu har vi dock åkt på det dumma viruset som sprider sig omkring, så ingen mer förskola för denna vecka. När man mår lite dåligt så var det ju helt underbart när killen man dejtar står på dörren med en massa gott till oss helt spontant, hur fantastiskt fin är inte han!?

Gillar

Kommentarer