Njuter minisemestern i Malmö,men snart bär det av hemåt till Norrland igen.. På onsdag åker vi! Det går ganska bra med maten,tar promenad varje dag med barnvagnen. Hoppas det här fortsätter imorgon och att jag inte tappar motivationen... Motivationen är väl fel ord... Det finns,men det handlar mer om energin och att bryr om sig själv. Hoppas jag fortsätter vara lika taggad efter vivör åkt härifrån. Det här resan och attvara med min syster laddade upp mina batterier! Se henne, hur hon är påminner om mig själv. Jag var lika smal som hon,om inte något smalare.. Det ger motivation, och såg bilder på mig själv som hon tog på Busfabriken! Dom bilderna kommer hamna på kylskåpet,vid spegeln,vid skafferiet som en påminnelse att inte ge upp och motivation att inte vilja vara såhär! Jag tycker det behöver jag!

Såhär ser jag ut nu


såhär såg jag ut 2013 vår
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Glömde en sak. Är det någon här ute som har laddat ner ablab appen och testat, kört den? Resultat? Är den bra?
Har laddat ner den nu och funderar på att ge ett försök efter vi har åkt hem från Malmö...

Tack för svar 😉

Likes

Comments

Nu... NU! är det dags att fokusera på MIG! Jag är så upptagen med att tänka på andra, att andra ska ha det bra att jag glömmer bort mig,ger jag upp på mig själv. Det som hände, därför jag är där jag är nu med vikten och allt annat. Andra har alltid varit viktigare.. men nu är det dags att ha mig med i fokus! Jag är lika viktig, jag betyder lika mycket, jag förtjänar samma! Hoppas att jag lyckas verkligen!

Målet är att gå tillbaka till vikten jag hade innan jag blev gravid.. Självklart låste jag ta små steg,kan ej ha i fokus bara slutet för att då kommer inte gå. Kansk kan lägga upp varje delmålet med 5 kilo mellan...


Det här var jag då :

Likes

Comments

Herregud vad länge sedan jag var här inne och uppdaterade. Kan berätta att kampen gick inte så bra,gick upp i vikt ända upp till 94,4, men nu är jag på väg ner igen. Vågen står på 92,8-93,2 (vågen här hemma inte riktigt på toppen). Så nu ett ny omgång är påbörjat. Måste verkligen ta tag i det. Problemet ligger inte i att vilka och börja, men att hålla ut. Som sagt jag är stress- och tröstätare, så det lilla minsta negativa får mig att vill äta allt som kommer i min väg! Inte lätt att leva med det. Inget kan hjälpa förutom att bli bättre,må bättre så jag kan koncentrera mig bara på den positiva. Men jag SKA fixa det här, kommer försöka få hjälp, stöd!

Så om någon känner sig utmanad där ute för att hjälpa mig, vara stöd, vara inte brydd för att göra av er här på bloggen!

Av itrim blev inget tyvärr, alldeles för dyrt för min mini plånbok (får ca 3-4 tusen som mammapenning)...

ha en fin dag allihopa 😊

Likes

Comments

Var inaktiv nu i sista några dagarna, och det beror på att jag mådde/mår inte så bra, så blev ingenting av att hålla dieten eller någon träning. Tvärtom tyvärr. Det är en förbannelse att vara tröst och stress ätare. Försöker bryta ifrån det, men inte så lätt. Men dagen kommer, måste bara ta tag i några saker i mitt liv och få må bättre känslomässigt först innan jag kan ge tusen procent och köra på!

I can do it!!! Har gjort det förut så lär lyckas igen!

Likes

Comments

Här händer inte så mycket, eftersom är fortfarande sjuk och kan ej komma igång riktigt. "Suck" .... När var som sjukast så gick jag upp till 93,3, som var inte alls någon höjdare,men lätt hänt när man kan inte ens röra sig nånting och inte ha koll på maten riktigt. Imorse stod jag på vågen och det visade 91,1!! Lyckades gå ner över 2 kilo sedan för igår ! Enda jag gjorde att hade lite mera koll på maten nu när jag är piggare!Känns bra! Igår blev det pizza till middag,men åt inte ens halva så...

Idag kommer jag åka på en informations möte på Itrim. Är nyfiken vad dom har att erbjuda och vad det kostar! Jag har gymkort på ett annat gym, men blir inte många timmar där...Jag behöver ett hel program, någon som står bredvid mig och ger mig en spark i baken då och då. Bara för att komma igång. Jag vet att när jag är väl igång då stannar jag inte, men dom där första stegerna. Hoppas på bra möte, hoppas på att det är inte alltför dyrt för att då blir ingenting av det. Håll tummarna för mig ☺

Ha en fin dag allihopa

Likes

Comments

Här går det inte så bra just nu...Sjuk...Förkylning från helvetet,på riktigt och för att inte nog med det så kom av en halv tand av med. Så här är det ingen träning eller bantning just nu för tillfället. Hoppas på bli frisk fort så kan göra det här och ta tag i vikten.

Likes

Comments

Det är jobbigt idag...1 år sedan min pappa gick bort...just på kärlekens dag...och har inte haft möjlighet att vara på hans begravning eller att åka till hans grav än.Hatar denna distansen!
Så idag är det extra jobbigt att låta bli att vräka i sig massa massa mat och tröst äta.Men går bra än så länge. Åt 2 knäckebröd mackor och drack en smoothie gjord på : körsbär, kvarg och kokosdryck.Hur gott som helst.

Vågen visade 91 kg imorse. Ska försöka låta bli att väga mig nu till nästa lördag. Lycka till säger jag bara😂

Ha en fin dag alla och krama om extra era nära och kära idag ❤

Likes

Comments

Tog några bilder ändå själv. Gillar inte ens vad jag ser! Är så arg på mig själv att jag har låtit gå såhär långt med vikten. Så är det när man hamnar i en ond cirkel, men nu är det dags att bryta fri!

Nu kör vi!!


Likes

Comments

Dagen,den stora "första" dagen började inte så bra..började med 2 mackor... Att kan aldrig lära mig. Min största svaghet är: bröd. Allt som har göra med bröd, pizzadeg, osv... Jag har ingen sockerberoende, jag har bröd beroende. Hatar det. Men jag har klarat av och vunnit förut,så det kommer gå denna gången med.​ Jag säger inte att det är ursäkt, bara att jag behövde snabb energi på grund av dålig sömn, tidig morgon (lillan är sjuk). Men helt klart gjorde jag fel val, hade kunnat lika gärna ta ett äpple, lite yoghurt, eller nånting annat än just BRÖD. 

Jag har vägt mig och tagit mått. Måtten vet ej hur bra dom stämmer, lite svårt att mäta själv,men gjorde det iallafall. 

Startvikt :
91,3 kg

Mått:
Axlar: 123 cm                                                                                                                                                                                                  
Rygg: 104 cm                                                                                                                                                                                                  
Bröst: 113 cm                                                                                                                                                                                    
Midja: 120 cm (där det är bredast)
Höft: 121 cm (som bredast )
Rumpa: 111 cm
Lår: 64 cm
Vader: 42 cm
Överarm: 34 cm
Som sagt jag har ingen aning hur exakta siffrorna är, men jag får köra på dom. 

Nu är det bara att börja. Från och med nu kör jag. Före bilder kommer sedan. Tror måste vänta på sambon så han kan ta bilder, eller kanske fixar jag själv. Det visar sig :)

Ha en fin dag allihopa, och kämpa på ni som vill gå ner i vikt, som har redan börjat, som har börjar just idag och alla som tänker börja resan. We can do it! 

Likes

Comments