Vill ha!!!

Dock, som äkta veganen jag är (!), har jag beslutat att numera inte köpa äkta läder, päls och dun. Billigare och snällare och nödvändigtvis inte sämre kvalité eller kallare för det. Så kjolen får bara stå för inspiration, klänningen lär jag köpa om jag hittar den i butik. Tipsa mig gärna om fina läderimitation kjolar och brallor.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Just nu, denna tid i livet, blir det mycket Tame Impala (sista låten). Bara att sätta på shuffle, alla hans låtar går hem. Han ska även spela i Stockholm i början av februari och min pojkvän ska gå! Avundsjuk ja. Jag känner att resurserna som krävs för det inte finns så får ha ensam-Spotify-konserter istället.

Likes

Comments

Det asexuella och feministiska. Hola girl.

Likes

Comments

När man har massa, massa veganska pålägg hemma och inte kan bestämma sig vad man vill äta och bestämmer sig för att äta alla! Winning! Yaaaas. Att få ha vegansk leverpastej, färskost, smör, mogen avokado och hårdost hemma samtidigt är definitivt vardagslyx.

Likes

Comments


FÖRE / EFTER

Är väldigt nöjd med min röda nyans på håret. Tycker den passar mig och jag är bekväm i den. Försöker färga typ en gång i månaden för att hålla färgen fräsch, men nu var det sedan innan studenten senast.. Jag använder denna Henna hårfärg (länk till var jag hittade den billigast på nätet). Har aldrig testat någon annat märke henna, men är nöjd med resultatet av denna så fortsätter på vanlig bana. Jag köper den för 69 kronor i Lifebutik.

Likes

Comments

Nu är sommaren sedan länge förbi och hösten för inte tillräckligt mycket festligheter med sig. Längtar till den snöiga vintern och skidåkning! Deltog därför direkt i en tävling Nortlander har, som jag åkte med till Val Thorens 2014 och 2015. Gratis skidåkning i St. Anton, lägenhet, frukost varje morgon, guidad tur OCH lite ny skidutrusning för mig plus tre? Ja tack.

Likes

Comments

Var sugen på att testa några av H&Ms nya skönhetsprodukter. Hårsprayen funkar jättebra för mitt hår, det håller sig platt och ofrissigt. Den kommer jag köpa igen. Ögonskuggsprimern är dryg och i fin nyans, även om jag föredragit den transparent. Köp inte ögonbrynsgelen ​för den håller inte brynen på plats och gillar inte förpackningen. Sen valde jag eyelinern i färgen Dark Chocolate istället för bläcksvart, men jag köpte ingen ny pensel till utan använder en jag hade hemma sedan tidigare. Ville köpa det transparenta löspudret också men har inte kommit över det i någon butik. Antar det är slut, är fortfarande på jakt.

Likes

Comments

Träningskläder ska vara färgglada!!! Iaf skorna. Gillar min träningsgarderob i blått, grönt och gult och alla nyanser däremellan.

Likes

Comments

Väldigt fin mörklila/körsbärsröd/brunaktig höstfärg med skimmer i. Supernöjd! Passar min hårfärg också.

Likes

Comments

Instagram@wehvatiintqp1