Hej! Jag vill bara säga att jag är med på en video på Figgehn & Whippit!

Figgehn & Whippit kollar in era realms #6

Jag, Felix, Kim, lusen och ebba är med! Alla Kiruna bor förutom lusen och Kim!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår morse klockan 07.10 så dog min farfar av en propp i nacken! Han låg medvetslös i 2 nätter och var ca 82 år...
Han hade starkt hjärta och varm själ... Det var han som satte på värmen i stugan och det var han som alltid bjöd på godis när jag var liten... Vem ska göra det nu? Jag minns när han fyllde 80 år då hade vi släktträff i soppero... Alla skrev på korten att de längtade tills 90 års träffen... Men det blev aldrig av med han... Det kanske inte låter så konstigt, han var ju trotsallt i den åldern man brukar dö i men ändå! Han hade klarat sig så långt... Vila i frid världens snällaste och mest älskade Faffa...

Likes

Comments

Nu är man i stugan och sitter i mystolen från IKEA! Omg! Asmysigt här! Önskar att jag kan ta hem den här stolen!!! Stay wiipiii!

Likes

Comments

Nu ska vi till Kalix igen efter att ha varit i Haparanda! Möblera stuga, flytta möbler osv ska göras! Sedan bara å spela in video om detta! Sorry för att det inte har kommit upp en video sen en månad sen men jag har inte riktigt haft tid!! Men videor kommer! Love yah!

Stay wiipiii

Likes

Comments

Nu sitter jag på hotellet i Haparanda och väntar på att bi ska dra och käka! Jag kan berätta om denna underbart magnifika onsdag! Det började med att jag vaknade 08:00 för att vi skulle åka till mammas nyköpta stuga! (I Kalix) (3 timmar bort). Så vi tog vår packning och gick till bilen. När vi skulle åka så skulle mamma få nyckeln av pappa till pappas stuga för att vi inte har några möbler i mammas stuga ännu! Så då ringde mamma till pappa men han var på möte så då kunde inte vi åka först klockan 11:00 ungefär! Sen fick vi nyckeln och då åkte vi sen när vi var framme så betalade mamma till kvinnan som sålde huset/stugan! Ni kommer få se en video på min kanal där vart jag visar er stugan! Och sen iallafall så åkte vi mot Haparanda (vart hotellet ligger) och där gick vi och storhandlade småsaker till stugan på IKEA sedan åkte vi till hotellet och här är vi nu på hotellet med illaluktande korridorer och svettiga bastugubbar! Toppen! ;D

Likes

Comments

Anty ska ha fanträff! Jag älskar Anty för er som inte vet och jag kan inte fatta att jag kanske ska få träffa Anty!

PS. Jag har jättemycket att göra också så jag kanske inte bloggar mer idag! See yah latah! Alligatah! Herrå!

Likes

Comments

Hej! Jag har en tävling på G jag vill bara säga att man måste bo i Kiruna för att kunna delta! Man måste också ha en e-post och ett instagramkonto! Det man vinner är fem stycken nagellack i olika färger (ofcourse) och ett par örhängen! Om ni vill ha nagellacken och inte örhängena så kan ni ge de till nån annan eller ha en egen giveaway!

1. Gå in på min instagram profil och titta på min video som handlar om denna giveaway!

2. Gilla videon!

3. Skicka ett mejl till wiennas-liv@hotmail.com där det står att du är med i tävlingen på instagram!

4. Skriv "Klar!" på instagramvideon!

5. Stay wiipiii!


Tävlingen avslutas 1/7-2015 kl 08.00!

Lycka till!

Likes

Comments

Jag har jättebra nyheter till er!in mobil funkar! Efter några veckor, ugnar, solstrålar och riskorn då funkar den till 100%! Det tog en "liten" stund men den funkar! Det var typ allt jag skulle berätta om! Hej få! Ses på kanalen eller bloggen!

Likes

Comments

Som ni ser i titeln så hände det värsta som någonsin kunnat hända! Jag kan berätta den långa historien!

Hela dagen hade varit bra men på kvällen när jag låg i sängen och tittade på DualDGaming mit i en video så var jag tvungen att gå på toa, jag tog med mobilen och morgonrocken och begav mig mot badrummet. Jag gjorde det jag brukar göra och när jag skulle ta på mig morgonrocken och gå tillbaka till mitt rum och fortsätta ha det allmänt bra som resten av dagen varit så tappade jag mobilen i toaletten! Som tur var så hade jag spolat! Men jag tog upp den så fort jag kunde, torkade av den med papper, tvättade händerna och gick till pappas sovrum för att fråga om vi hade något ris nära till hands, det hade vi tydligen så jag gick till skafferiet och tog lite ris i en skåla och satte sedan ner mobilen i skålen och gick iväg till rummet. När jag var i rummet så tog jag upp mobilen för att ta bort skalet för att torka bort vatten så hade det farit in ett riskorn i laddaruttagen eller vad det nu heter, jag tog det första vassa jag kunde hitta ovh försökte pilla ut det där jäkla riskornet. Tillslut så smulade det sönder och for in till grafikkortet osv! Då kan man inte göra något åt det! Min mobil var helt enkelt olagbar! Så nu kan jag inte spela in videor, inte redigera vider, inte blogga lika ofta, inte vara på instagram och vara social! Det är rena rama mardrömmen! Jag måste klara mig utan mobil i 6 månader! + 4 dagar! Förvänta er inga videor på ett långt långt tag! Jag har rent utsagt inget liv längre!

Likes

Comments

Skriv en massa frågor på min senaste instagrambild ( @05wienna ) så besvarar jag de i en video nästa vecka på torsdag! Om ni inte har instagram så kan ni skriva frågorna på mejl wienna2@hotmail.se! Ni får skriva frågor till klockan 12:00 på onsdag!

Klara? Färdiga? Gå!

Likes

Comments