Efter en dag med storstädning, rensning, lägenhets visning och tjafs med killen så blir det äntligen och sova lite!
Och idag vid 16-17 tiden fick jag veta att vi skulle få besök idag till söndag samt att en till kommer imorgon (lördag) som ska plugga här i Sundsvall... kul att man ska få hinna fixa käk till alla och få fixa så dom har sovplats liksom nej nej vi tar det nån timme innan dom kommer liksom det blir jätte bra det...
aja nu är dom här och blir här till söndag, men man tycker ju att killen skulle va nykter iallafall när hans bror kom på besök men nej vi bjuder hem en kompis och dricker rom och cola.. tur nog så drack dom inte för mycket så han är iaf halv klar i huvet men väldigt glad, prat glad och lullig 😂

Jaja nu blir det kvällen för min del är så slut i kroppen och as ont i ryggen, nån som vet vad som kan hjälpa när man är gravid och har ont i ryggen när man städat och röjt hela dan och sne ska lägga sig?? Isf kommentera vad!

Natti natti ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tidig morgon här!

Idag va det tidig morgon då sambon ska iväg och hjälpa till med en flytt hos han jag ”jobbar” åt.
Igår kväll blev det inget inlägg då vi fick åka in till akuten på kvällen då sambon i förgår klämde och slog till tummen på jobbet så den va mörkblå och extremt svullen, och han har väldigt hög smärttröskel och han kunde inte röra den för det gjorde extremt ont... Men tur nog så va det inga problem med tummen den va hel han hade inte ens en spricka i den och dom på akuten trodde han hade krossat båtbenet för det var så blå och svullet!
Idag blir en städ och röjnings dag för mig då vi har en som ska kolla på lägenheten idag eftersom vi ska flytta till en större då vi får ut ökning i familjen, känns lite dumt att bo två vuxna med en unge samt en katt i en 1a. Så i slutet på januari så flyttar vi till vår nya lya med en DISKMASKIN!! Ohh det känns så skönt eftersom vi inte har nån nu och det gör så ont att stå och diska just nu, men snart slipper vi tjafsa om vem som ska diska 😂👌🏻

Mer inlägg kommer senare idag, så vill ni få svar på frågor så skriv gärna en kommentar så svarar jag på det!
Ha det gött tills vidare ❤️

Bild på magen v.12

Likes

Comments

Hej alla kära!

Äntligen äv veckan här V.12, som vi har längtat efter den mer "säkra tiden" när vi kunnde gå ut med det att vi väntar ett litet pyre. Efter ett år som vi försökt att lyckas och så händer det precis när vi tappat hoppet och tänkte börja kolla upp oss om vi kanske inte kunnde skaffa oss en liten utan hjälp, och veckan efter plusade jag.

Jag minns det som det va igår när jag vakna upp och tänkte "jaha ett till test som kommer visa negativt", jag väntade på sambon innan vi vände på stickan och när vi vände den och fick ett plus va lyckan så extrem att jag visste inte vad jag skulle säga utan bara började grina och ville sätta mig på golvet och grina hela dan....

Senare samma dag gick vi ner till grannen (också gravid i v19 idag) och där fick jag ett test som visade veckor, det vissade sig att jag va i v.5 (4+3) när vi fick veta.

kan fortfarande inte förstå att jag ska bli mamma! men många säger det att när man väll gör första ul och får höra sitt pyres hjärta slå så kommer det landa mer.

Men nu börjar äntligen ett nytt kapitel i livet och det är därför jag startade bloggen så mina kära vänner, familje medlemar och även er andra som trillat in på bloggen kan följa våran resa.

Likes

Comments