Something Old..

Hej kära ni!


Vilka underbara dagar vi haft på sistone i Skåne, och det ska fortsätta!

Magiskt, jag får sån energi!

Denna veckan gav vi oss in på att snacka budget på ert bröllop, vi var inne igår på det där med klänningar, det finns ju massor utav alternativ i de "vanliga" butikskedjorna om vi kan kalla det så?! Ni är med mig va? Ex Bubbleroom,Nelly, HM, Bonprix & Zalando. Är ni ute i god tid och har lite is i magen kan ni alltid pricka in tillfälle när butiken har rabattkoder, eller om ni själva tjänat ihop en bonus. Då bör ni kunna hamna på en klänning runt 1-2000 beroende på vad ni är ute efter.

Är man inte sådan som person att man känner att man tvunget vill ha en ny klänning och kan tänka sig att "something old" bockas av med klänningen så finns det fina secondhandbutiker som säljer begagnade klänningar men även en del som får in sampleklänningar från designers. Nu tänker ni kanske direkt på sunkiga secondhandbutiker där det luktar mormor...nej nej, så fel ni har! Ett exempel på just en sådan kedja som har ett samarbete med designers dessutom är Bröllopsbruket. Deras fysiska butiker finns dessutom strategiskt utplacerade så att ni kan få ta del utav det i hela vårt vackra land, de finns nämligen i Malmö, Göteborg, Stockholm, Linköping och Umeå.

Utöver brudklänningar i nyskick har de även tillbehör och en del helt nya klänningar!

Deras samarbetspartners är självaste Ida Sjöstedt och By Malina där de tar in deras endast provade klänningar och samples.

Finns på Instagram under namnet brollopsbruket!


#secondhand #bröllop #bröllopsklänning #begagnat #idasjöstedt #budgetbröllop #weddingdress #bröllop2020 #bröllop2021 #wedding #bröllopsbruket #nellycom #bonprix #zalando #hm #bubbler #bymalina #sample

Hade du kunnat tänka dig en begagnad bröllopsklänning?

Gillar

Kommentarer