Åh måndag, det brukade va den bästa dansdagen men nu när terminen är slut så har jag ingen dans vilket suger! Jag slutade tidigt idag så när jag kom hem så snapa jag med folk ganska länge, sedan kolla jag en serie och nu ligger jag här och bloggar!

Måndagarna går så långsamt nuförtiden 😢 jag längtar så tills sommarlovet, jag har redan bestämt att dom 3 första veckorna ska jag va med Emma 😂 då är hon ledig 👍 sedan ska jag väl fråga lite olika om dom kan va❤️hoppas eran måndag har varit super så hörs vi 👌
// amanda


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan, ja jag är iallafall tillbaka på denna bloggen nu, jag frågade Emma tidigare idag om vi kunde börja blogga tillsammans och ja ni vet nog vad hon svarade eftersom jag bloggar nu 😉

Jag har inte så mycket att säga för att inget speciellt har hänt, haha. Vanliga skoldagar, nationella och dans. Ni vill nog inte veta om nationella för ni kommer somna ❤️

Men ja vi hörs här på bloggen 😚Ny design med, hope u like it!

Likes

Comments

Det var ganska länge sedan någon av oss gjorde inlägg, men jag har inte tänkt på det.
Jag vet inte om vi ska fortsätta blogga här, för Amanda har en annan blogg hon bloggar på.
Men jag kan åtminstone säga att imorgon åker jag till Tjeckien på tävling så,då kommer jag inte att ha en chans att blogga.
Sen när jag kommer hem på måndag kväll blir det ingen vila och rå. Så kan redan säga att jag kommer inte att lyckas blogga men vi får se.
Hoppas att jag hinner skriva något åtminstone, får skriva många inlägg innan jag åker.

Pussar och kramar
Emma


Likes

Comments

Förlåt för min frånvaro, men jag har tränat från morgon till kväll. Jag är verkligen jätte trött, i söndags kom jag hem från lägret och igår skrev vi deklarationer från 10-17 med en 30 min paus. Men nu så ska jag fixa mig för det är dags att praoa.
Vi hörs sen!
Emma


Likes

Comments

Hej! Jag har varit inaktiv för att jag har tagit lite lov från bloggen och allt det 😉 jaja nu är jag tillbaka med nya spännande inlägg! ❤️
Likes

Comments

Hejsan!
Just nu är jag påväg till utmanarläger med Erika och Wilma. Vi ska vara borta tills söndag. Kommer bli super kul, fast det kan hända att jag inte kommer blogga så bra. Men vi får se :D


Likes

Comments

Hejsan! Sorry för att jag inte bloggat igen... Jag har varit fullt upptagen med lovet 😉 igår så hände det inte så mycket, jag snackade Skype med Moa och Li, ja ni kan ju få se resultatet av det flummiga samtaletHahah Gud! 💕 men iallafall det var igår det!

Idag så åkte jag till sommarstugan för att fira farfar lite också, vi ska stanna här tills imorgon sedan ska vi hem och köpa studsmatta 👍👍 lääääääängtar.

Likes

Comments

Min dag har varit trög i början tills det blev träning. Det första jag typ gjorde när jag vakna var att kolla på dance moms. Denna veckans avsnitt var OMG, det bästa på länge. Det sämsta var att Maddie fick byta team och det bästa var att Chloe vann. Iaf efter det gjorde jag läxa och sen har jag typ bara slappat. Fast vid 17-20 var det träning så då stack jag dit :) när jag kom hem fick jag god mat och sen duscha jag. Nu ska jag kolla på film :)
KramChloe


Maddie

Likes

Comments

Idag har det varit en sådan slappdag som inte varit rolig alls, har bara suttit och väntat på att dance moms skulle komma ut och nu i efterhand var det heeeeelt klart värt det! Om ni inte kollar på dance moms så gör det (både jag och Emma är besatta) för det är superbra.Dansade även contemporary igår ju och det gick sämst i början men sedan började det funka för mig iallafall!
Mitt försök till splitthopp 😂😂

Likes

Comments

Tänkte börja berätta att min mamma kom hem igår, var super kul. Sen på kvällen stack jag och dansa contemporary, gick helt okej ! Sen idag har jag haft uppvisning på en tjejmässa, det gick bra. Det kunde ha gått bättre men där låg sladdar på hela scenen så ja det gick som det gick. Efter uppvisningen stack jag och min kompisar och tränare till träningen. Undertiden vi vänta på bussen tog vi foton :) på träningen körde vi truppkast och det gick bra :D
Förlåt för det långa inlägget, men har inte haft tid att blogga. Ska försöka hitta tid till att göra något inlägg var dag :)

Sov gott
Likes

Comments