Jag har nu sett filmen Schlinder¨s List och inte först nu jag förstår innebörden med andra världskriget, om jag till och med nu förstår. HUR kan människor ens kunna tro att andra är mindre värda? Är det av ren dumhet, för man måste vara helt DUM i huvudet, helt jävla osmart, om man tänker så. Men nu kommer vi till den roliga delen, att historian upprepas. Att samma tankesätt kommer tillbaka, eller så har den funnits i oss hela tiden. Hur rasismen konstant ökar i Sverige, hur Trump blev vald, det är hysteriskt. Det är sjukt. HUR?
Så många som gör så många inlägg, så många som är emot rasism, så många feminister ute i världen som konstant hörs, så många människor som är emot allt det där. Men ändå upprepas historia.
Mänskligheten är en bluff. Hur annars kan jag se indirekt och direkt diskriminering dag och dag ut?


Hur kan ni jävlar ute leva med er själva? Glömde bort att ni inte är mänskliga

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår tog vi en liten promenad till Maxi (jag och min syster) och jag ångrar det. Det var så sjukt kallt! Men när vi väl var där så blev jag genast intresserad av dessa godingar, Lars Kepler, Nora Roberts, Stephenie Meyer och Harry Potter del 8! Måste ta bild och läsa dem i lugn och ro. Längtar till Harry Potter, looooove it <3

Innan hade vi gjort Pannacotta och den var sååå god, men jag var sugen på kladdkaka från början. Menmen jag klagar inte! Det var sista dagen i stockholm och och dagen efter, alltså idag, var det full fart mot Nyköping för att hälsa på syster nr 3.

Och vi är framme i Nyköping haha, var bara en kort resa på 50 min. jag.dog.av.kylan.3.gånger.

Men jag fick träffa mitt systerbarn och jag älskade deras mjuka filt. Ser ni materialet? sjuuukt mjukt! Och best day ever för vet ni vad? Behöver jag ens fråga?

SÄSONG 3 AV SKAM ÄR UTE MED SVENSK TEXT PÅ SVT PLAAAAAY!! YEEEEY

Jag är sååå glad och jag ääälskar Skam. Saknar redan Wiliam och Noora. Hörrni alla elever, skolan är på g och snart börjar helvetet...

M ska på bröllop imorgon och han påstår att det bästa är maten för att han är så himla stel och stone och inte kan dansa...jag håller med, men jag tycker det är pinsamt att äta som en huligan framför människor och speciellt på bröllop. vem vet, kanske the future husband är där?

Vi hörs (kanske i helvetet, haha om ni fattar)

Likes

Comments

Personligt, Liv, Tonåringar

Tjenare! Det är jag M här igen och jag tänker prata lite om min skola. Jag går då andra året på gymnasiet och har överlevt hit tills. Min skola kan var lite överdriven ibland (alltid). T.ex så har de tagit bort påsklovet och gjort så att vi har fem dagar ledigt placerat slumpvis genom året. Det låter kanske inte så dåligt men när det kommer till påsklovet och alla har ledigt eller ens familj ska resa någonstans så är det lite jobbigt. De som ligger efter eller har F i något ämne måste stanna kvar i skolan och plugga för att göra omprov.

Varje månad får alla elever 600kr som "lön". Och såklart så har skolan gjort så att det blir avdrag på 50kr om man är sjuk. Har inte vart sjuk en enda gång.

Det svåraste ämnet som vi har eller som jag tycker är svårt är fysik. Det kanske inte är så svårt men vår lärare är så efterbliven så att det blir svårt att andas när han förklarar något. Han försöker låta smart hela tiden och det orsakar till att vi inte förstår något. Han tror även att han är den bästa läran och tror att alla elever vill han som lärare, ingen vill. Vi kommer har honom nu på matte 4c och alla vill hoppa av bara för det. Ibland är han fett awkward. Han kommer och sätter sig vid oss och börjar prata om fysik eller hans fru. Då alla som sitter kollar runt och letar efter personen som frågade. Ingen frågade.

Vi har fysik prov två veckor efter jullovet och jag kan seriöst inget, han pratar i två timmar om något annat på lektionen och sedan så får vi en timme där vi ska lösa uppgifter. En uppgift tar typ 40MINUTER!! Men jag har i alla fall planerat att plugga varje dag tills dess.

S tycker om GOT men jag tycker att det är as tråkigt. Jag hatar den. Jag gillar däremot MARVEL filmer och serier. Kollar på alla serier och har sett alla filmer hit tills. Jag längtar till black panther 😩 ÄLSKAR MARVEL ❤️

Hoppas ni har det bra ❤️

Allt gott, M

Likes

Comments

Hallå på er fölks! Vad händer med er läsare? Kommentera gärna vad ni gör, jag är sjukt nyfiken på vilka ni är haha
fem läsare sen senast men det är en start. Tack för er som läser och gillar, man blir sjukt glad !

Just nu är klockan 21:43 och jag är i Stockholm och hälsar på mina älskade systrar. Dock är båda väldigt trötta och har lagt sig redan nu...

Men låt oss komma till saken. Jag heter S W och är en tonåring, gillar mode men inget jag brinner för direkt (har faktiskt inget jag brinner för vilket gör mitt liv svårt och irriterande, liksom vad är mitt syfte?). Bor i en liten stad som jag tror trivs i och spelar någon sport i ett ibland bra lag (alltså hat-kärlek till laget). Jag är relativt seriös i skolan men helt seriöst, jag har sänkt mig och jag pallar inte med bry mig om mina betyg. Vill skriva mer men kommer tråka ur er.

Första bilden är när jag fikade med M och en annan kompis M på IKEA och helt seriöst, jag tror jag är galen i fika! Äääääääälskar bullar, LUSSEKATTER & KLADDKAKA, varmchoklad osv. Eller rättare sagt, jag älskar mat. Då kanske ni tänker aa, men hon skriver bara det. Vissa säger det, det har blivit når man säger, eller bara jag som tycker det? men NEJ, jag älskar mat. haha beroende ibland, helt sjukt.

2:a bilden representerar min frustration över att de tofflor jag vill ha, råkar vara på rea och råkar finnas där och råkar även VARA I EN FÖR LITEN STORLEK. Och de är slutsålda nästan överallt. Hjääälp är i Stockholm nu och behöver storlek 39 eller 40. Livet är tufft.

Bild nr 3: Vi va hos en kompis och jag älskade hans kopp?! i love Game of thrones! Rekommenderar denna serie till alla er som är osäkra om ni ska titta eller ej. Gillar även färgen på mitt nagellack men min syrra säger att min naglar liknar klor...ska jag klippa dem? btw, can't wait to the next season to come!

Khodafez (hejdå)

S

Likes

Comments

kläder, Liv, Personligt

Tjenare! Som ni kanske redan vet eller läst från förra inlägget så är jag den så kallade "M". Jag är en person som är väldigt intresserad av kläder och siktar även på att bli fotomodell. Anledning till att jag siktar på det och inte catwalk-modell är bara för att jag är lite kort och för att bli modell krävs det att vara minst 184 cm. Jag saknar 20cm men det vill jag inte prata om. Jag har för ca tre månader börjat gymma men jag fastnar inte vid det, jag är helt enkelt en löparmänniska haha. "S" har också börjat gymma fast hon är så mycket svagare än mig och det är jag stolt över.

Det som ska göras idag är kanske inte så intressant men jag och mina syskon/kusiner ska dra och bowla i Katrineholm. Ni kan även ovan se min outfit för dagens aktivitet. Jag har då valt lite mysigare outfit då vi ska röra oss mycket och då vill man inte ha tajta kläder.

Hoppas ni tycker om våran blogg och vill följa vår vardag och se hur vår livsstil ser ut.

Hjärtliga hälsningar, M

Likes

Comments

Liv, Personligt, Mat, Tonåringar

Hej och välkomna till M&S! Detta är mitt första inlägg och jag har alltid varit oteknisk vilket leder till stora komplikationer nu...det är svårt att skapa inlägg och allt är så nytt!
Men för att ni ska lära känna oss, jag är S och sedan har jag en snubbe som är min kollega ( haha konstigt men kompis då) M. Det är oss ni kommer följa! Vi kommer lägga ut bilder från mat till mode och vårt liv. För tillfället har vi valt att vara anonyma, för komigen, tänk om folk visste vilka vi var så skulle de ju garva åt vår blogg!

Men håll dig uppdaterad inför de kommande inläggen, vi må inte ha de skarpaste bilderna och roligaste vardagen men vi kan åtminstone erbjuda er två ungdomars humor, liv & komplikationer.

Och bara så ni vet, S är bättre & roligare än M

Tills vidare, ha det bäst

Likes

Comments