Header

Gjorde den fort för att jag hade tråkigt

Likes

Comments

Vad tänker ni när jag skriver mobbning? Vad tycker ni om mobbning? Jag tycker att det är skit jag säger bara fu*k y*u! Mobbning är inte rätt man blir mobbad för man har en annan hud ton! Det är patetiskt! Ni som mobbar är bara rädda eller inte mår bra och därför ger ni igen på någon annan. Men ni märker inte att ni blir en dålig människa. Ni som mobbar prata med era föräldrar och be om ursäkt. Och ni som blir mobbade ta kontakt med lärare och föräldrar!  

                                                                                              //smilla

Likes

Comments

Heej alla jag åker på ridläger imorn så kommer inte kunna göra ett inlägg på en vecka

Puss puss

/:isabelle

Likes

Comments

Hejsan allihopa. Jag är i Norrland nu. Vi bor i vår stuga som ligger mitt ute i ingenstans. Jag är just nu inne i staden där jag har internet men i stugan har jag inte ens täckning så jag kan nt ens ringa någon. Men dethär var bara en snabb uppdate💕


Likes

Comments

Hejsan allihopa. Idag åker jag till Norrland och kommer inte ha något internet till på lördag kväll! Så jag får se om jag hinner göra några tidsinställda inlägg men annars får ni inget inlägg av mig tills på lördag eller söndag. Förlåt för det men jag hoppas att de andra på bloggen kommer att blogga.

Puss puss

/Isabelle

Likes

Comments