Header

Måndag: Morgonmöte med finaste kollegorna, sedan lite jobb hemifrån.

Tisdag: Gymmet + jobb på eftermiddagen

Onsdag: Telefonmöte med min kollega för att lägga upp en plan för februarimånad

Torsdag: Ledig dag, har inget planerat än så får se vad jag hittar på

Fredag: Shoppingrunda till Stockholm med vännerna & blir kvar där över helgen.

Vad har ni för planer för veckan? 🌸

Likes

Comments

Denna helg har varit väldigt lugn, har fått lite jobb gjort men annars bara umgåtts med familj, vänner & pojkvän! Hoppas att ni oxå har haft en mysig helg! 🌸

Likes

Comments


Då var det äntligen fredag & helg igen! 🌸

Dagens planer:

✖️Telefonmöte med min fina kollega; ny månad vilket innebär att nya mål ska sättas!🌟

✖️Packa ordrar från alla min fina kunder, så att paketen kan skickas iväg på måndag! 🌟

✖️Bio & restaurang med pojkvännen ❤️


Hoppas ni får en underbar helg!

Likes

CommentsJanuari.:

En månad som var upp och ner - både personligt men även för businessen. Livet är inte alltid lätt, men då är det bara att ställa sig upp igen och blicka framåt.

Idag är det en ny månad med nya möjligheter och denna månad kommer bli fantastisk med massa olika roligheter och även för att jag bestämmer att den ska bli det!

Februari. en månad med familj & vänner, resa till Stockholm, events, utveckling och massa härliga människor!

Likes

Comments

I denna blogg kommer ni att få följa min vardag & min resa mot framgång.

För det är ju så att man måste våga testa på nya saker & skaffa sig en massa erfarenhet för att lyckas, du har bara ett liv & bara du väljer hur du vill leva det!

Vi alla har drömmar som vi vill uppnå, men kanske stannar det just där?- som drömmar

Jag skulle säga att 8 av 10 personer är missnöjda med sitt jobb & skulle vilja göra något helt annat eller starta eget. Vissa vill ha mer tid till annat, kunna resa mer, tjäna mer eller bara utvecklas som person. Därför är det enormt viktigt att faktiskt ta steget & byta till något du faktiskt vill göra, ja kanske behöver du slita mer, eller behöva jobba hårdare en stund, men det kommer vara så värt det i slutändan.

För framgång kommer inte av sig själv, för då hade vi ju alla redan varit där, framgång kommer inte heller genom att lyssna på vad alla andra säger. Utan det är du själv som måste utforska & faktiskt våga samt lita på dig själv. Det handlar om att utvecklas, lära sig ny saker, skaffa sig mer erfarenheter & viljan att ständigt vilja bli ännu bättre.

Det handlar självklart oxå om att ha kul längs vägen, att jobba för sig själv & sina egna mål samt drömmer, att hitta drivkraften helt enkelt, Vilket helt klart är något alla borde sträva efter. /M

Likes

Comments