VINDEN.

Övrigt, Bilder, RENOVERING, Inredning

När jag och Nils var på visning på denna lägenheten så var det ett vindsförråd här tidigare. Mannen som bodde här innan oss berättade för oss att han och vår granne mittemot hade köpt vinden och att den ingick i priset när vi köpte lägenheten.
Det är nämligen såhär att denna vinden ligger vägg i vägg med vår lägenhet och planen är alltså att vi ska göra en öppning från vår lägenhet till detta rummet och vi ska alltså dela den här vinden med vår granne.

Jag nämnde i ett tidigare inlägg att Nils och hans kompis var här och byggde en vägg på vinden och dem byggde alltså en vägg mellan vår sida av vinden och vår grannes sida av vinden. Vår får alltså halva vinden var.

Tanken med den här vinden är att vi ska ha vårt sovrum i detta nya rummet. Vi kommer alltså få ett sovrum med takhöjd på närmare 4 m, stora härliga fönster som kommer släppa in fint ljus, ett vitt rum med ljust golv och sedan kommer vi även bygga ut vårt badrum också. Som ni kan se på den andra bilden är badrummet på andra sidan väggen och planen är alltså att bygga ut badrummet så vi får ett större badrum mot vad vi har nu. Badrummet är inte godkänt och måste ändå göras om så varför inte göra det större då?

Jag tror detta kommer bli superbra och jag är extremt taggad på att få det klart och självklart ska ni få vara med på denna resan.

Min fråga är alltså till er! Vill ni ha ett inlägg på hela processen eller vill ni att jag gör många olika inlägg under processen och skapar en kategori med renoveringen? Snälla berätta gärna vad ni vill se!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Hoppas verkligen att det blir toppen! <3
nouw.com/emmaengstrom
watilda
watilda,
Det hoppas jag med! ☺️
nouw.com/watilda
Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
hm, bra fråga jag skulle ändå säga på hela processen eftersom jag är så otålig och vill gärna se allt på en gång haha. Men sen kan du ju slänga in lite bilder då och då så man ändå får se lite innan! Kram
nouw.com/emellie_larsso
watilda
watilda,
Tack för ditt svar! Jag tror jag kommer lägga upp stora förändringar på bloggen lite ibland, men även visa i ett inlägg för och efterbilder. Vad tror du om det?☺️
nouw.com/watilda
Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
Det låter jättebra! 😊
nouw.com/emellie_larsso

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn