VI FÖRSÖKER ÄNNU EN GÅNG

Vardag

Hej igen kompisar!

Jag har inte bloggat något på ett par månader och det är för att jag inte riktigt har vetat vad jag ska blogga om. Jag vet inte om ni tycker det är roligt att läsa om mina vardagar för det är typ det enda jag gör. Men det är många som gillar och kommenterar de inläggen så jag antar att ni gör det trots allt.
Men hur som helt så känner jag i alla fall att jag vill tillbaka till bloggandet nu igen. Det var längesedan och varje gång jag har mina uppehåll så längtar jag tillbaka till att skriva av mig och ge massor med inspiration och tips till dem som vill läsa så vi kör igång igen!

Jag kan kicka igång mitt bloggande igen med en liten snabb update på min dag. Jag har jobbat mellan 9.45 och 19.15 idag på mitt jobb på lager 157 som jag fortfarande hänger på. Efter jobbet så åkte jag raka vägen hem igen och lagade mig lite pyttipanna för att sedan hoppa in i bilen igen och hämta Nils inne i stan för att han hade haft en fotbollsmatch som var slut.
Nu är vi hemma igen efter att ha handlat lite småsaker som fattades i kylen och ska alldeles strax sätta igång dagens avsnitt av Robinson. Tittar ni på det? Vem hejar ni på i så fall? Mina favoriter är Linn och Klas helt klart!

Som sagt tänkte jag köra igång bloggandet nu igen så vi håller tummarna för att jag kan hålla motivationen uppe ett tag i alla fall. Jag har förberett två inlägg som kommer upp de närmsta dagarna så håll utkik så hörs vi mer imorgon. Kramar på er!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

andrealinde
andrealinde,
Fridaann
Fridaann,
Så kul att du är tillbaka!😊
nouw.com/fridaann

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn