VECKA 11

Vardag

Idag är det måndag igen och vi har gått in i en ny vecka. Som tur är börjar den superbra med sol som lyser genom rullgardinerna. Ett bevis på att denna veckan kommer bli bra. Den här veckan har jag faktiskt en del att göra dessutom och tänkte bara dela med mig till er om hur min vecka ser ut.

Måndag: Idag ska jag åka till min mormor och morfar och baka bullar hemma hos dem. Jag har inga bra redskap till att baka plus att min mormor är expert på att baka bullar. Sedan efter det så ska jag hämta min syster på skolan och hänga i Anderstorp med min familj och även övernatta där.
Tisdag: Då ska jag åka hem till Jönköping igen och städa hela lägenheten, rensa i vårt förråd, storhandla med Nils och sedan ska jag och Nils äta en middag tillsammans. Sen klockan sju ska jag träna ett cirkelgymspass på friskis.
Onsdag: Köra ett benpass på gymmet och hinna med att förbereda massor med blogginlägg till er innan det blir jobb mellan 15.00 och 19.15. Kvällen kommer garanterat att bestå av mys framför tv:n tillsammans med Nils.
Torsdag: Jobb mellan 12.00 och 19.15. Efter jobbet kanske jag ska träffa Alexandra.
Fredag: Träna ett power hourpass på friskis och sedan åka hem och sedan ska jag laga matlådor på halloumistroganoff och köttfärssås som vi ska ha med oss till Idre. På kvällen ska jag och Nils äta fredagstacos och kolla på finalen av Talang.
Lördag: Jobb mellan 9.45 och 17.15. Efter jobbet ska jag och Nils packa inför nästa vecka, valla skidor, tvätta och städa lite här hemma. Sedan blir det läggdags tidigt.
Söndag: Klockan 06.00 ringer larmet och vi ska bege oss mot Idre Fjäll!! Där ska vi ha en veckas semester och bara njuta av att få åka skidor, gå på afterski, bada bastu och bara ha det allmänt härligt.

Vad har ni för roliga planer denna veckan?

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn