VÅRFAVORITER I MIN GARDEROB

Den första favoriten är en kofta som jag faktiskt köpte på rea förra sommaren. Den kostade endast 100 kronor tror jag och jag älskar den. Jag har använt den supermycket och färgen på koftan tycker jag är helt magisk. Den är även supermjuk och jätteskön. Perfekt att ha till ett par jeans och en vit t-shirt.

Nästa favorit är ganska tråkig kanske, men den här skjortan älskar jag. Den är tunnare, simpel men ändå elegant liksom. Den använder jag jättemycket med ett par blåa jeans och kommer passa perfekt till några ljusa jeans nu till våren med någon fin håraccessoar.

Den här skjortan köpte jag förra våren och jag tycker om den precis lika mycket nu. Den är jättesnygg att ha till ett par svarta eller vita jeans. Den är tunn, skön och supersnygg! Jag hittade den på Lindex, men den tog nog slut supersnabbt om jag inte minns fel.

Nästa favorit är den här t-shirten. Jag tycker den är så himla enkel, snygg och jag älskar att den har lite av en grafisk design som tryck. Jag tycker sånt är jättesnyggt. Den här hittade jag på Regementet på A6 här i Jönköping.

Nästa t-shirt är en som jag hittade förra sommaren. Den är supersnygg tycker jag. Jag själv tycker att jag passar väldigt bra i rött eftersom jag är blond och ännu bättre när jag är lite solbränd. Jag gick i den här t-shirten typ hela sommaren tillsammans med en jeanskjol och den passar lika bra till ett par blåa jeans. Jag minns inte alls vilket butik jag hittade den i min det var i en lite butik i Strömstad.

Den sista favoriten kanske är jättetråkig, men till vårens festligheter är det supersnyggt med en färgglad topp eller blus passar ett par svarta jeans perfekt. Dessa hittade jag på Bik Bok och de är i en kortare och stretchigare variant. Ni kan hitta dem HÄR . De sitter som en smäck och jag älskar att de är lagom i benen också för jag hatar att vika upp jeans. Det är inte lätt att vara en kortis och hitta jeans..

Gillar

Kommentarer

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn