TVÅ FAVORITER

Jag är nog inte den enda blondinen såhär års som lider av gula varma toner och torrt och frissigt hår. Jag har provat en drös med olika silverschampo, hårmasker, hårinpackningar och schampon och balsam som ska göra håret lent och friskt, men av alla de jag testat är dessa två mina favoriter.

Vi kan börja med silverschampot. Jag köpte detta i början på hösten. Jag har tidigare använt mig av fudge silverschampo och det var bra, men all den blå färgen la sig i mitt friska underhår medans resten av håret hade lite av en gul ton kvar. Jag ville därför testa på ett nytt och wow vilken skillnad säger jag bara. Detta schampot lägger sig överallt och ger verkligen håret ett lyft. Jag älskar detta silverschampot och kan verkligen rekommendera det! Ni hittar det HÄR .
Nästa favorit är min hårmask från Macadamia. När jag köpte mitt silverschampo rekommenderade hon mig i kassan att jag skulle använda en typ av hårmask till så att håret inte torkar ut och den här hårmasken hade många sagt var bra så jag körde på den också. Och jag kan verkligen säga att silverschampot i kombination med hårmasken gör verkligen under för mitt hår. Håret blir en helt annan kvalité, nyans och luktar helt fantastiskt. Ni kan hitta hårmasken HÄR .

Och om jag ska beskriva hur jag använder dessa också så kommer det här:
Jag brukar inte tvätta mitt hår mer än tre gånger i veckan och det brukar oftast vara på tisdagar, fredagar och söndagar. På fredagar eller söndagar brukar jag köra en all in tvättning och rakning så du börjar jag först med att använda mitt vanliga schampo som är från sachajuan och sedan sköljer jag ut det. Efter mitt vanliga schampo så tar jag i silverschampot. Jag låter det vara i under tiden som jag rakar mina ben och resten av kroppen.Det brukar gå på fem-sju minuter. Sedan sköljer jag ut det och har i hårmasken. Jag torkar först av håret lite granna så det är handdukstorkat och sedan har jag i masken. Den låter jag vara i cirka 10 minuter och sedan sköljer jag ut det i duschen igen. Sen efter masken har jag i lite balsam också, men det är inte alltid jag orkar ha det också, men om jag vill ha ett alldeles ypperligt resultat har jag även i balsam också. And that was it. Det tar lite längre tid att köra en all in tvättning som jag gör en gång i veckan, men det är så värt det i längden.

Gillar

Kommentarer

fridaenoksson
fridaenoksson,
Åhh den ansiktsmasken är så bra, använde alltid det tidigare!! Om jag får komma med ett tips som jag tycker har gjort mitt hår så mycket bättre är att endast tvätta det en gång i veckan, började med det i slutet av sommaren/början av hösten och har verkligen gjort under för håret sen dess. Det har även växt mycket snabbare sen dess, så det är verkligen ett tips<33
nouw.com/fridaenoksson

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn