TV-SERIER JAG FÖLJER

Övrigt, Tips

Lyxfällan

Visst tycker alla att detta programmet är så sjukt intressant. Jag tycker det är så fascinerande att folk kan behandla sin ekonomi på det sättet de flesta som är med i detta programmet gör. Hur kan man ha flera hundra tusen kronor i lån p.g.a SMS lån? Jag förstår verkligen inte det och därför älskar jag att kolla på detta programmet. Man känner även sig som världens rikaste person jämfört med dem som är med i programmet och man får en liten måbra känsla i kroppen för att man själv inte har det så fruktansvärt tufft som de andra har. Man lär sig även väldigt mycket själv om hur man ska spara och fördela sina inkomster.

Svenska hollywoodfruar

Visst är detta programmet väldigt underhållande? Jag kan skratta så jag gråter och bli arg så jag kokar på en och samma gång. Det är så skönt att Gunilla Persson inte är med den här säsongen men Anna Anka? Hur mår den kvinnan egentligen? Som sagt sjukt underhållande program som förgyller tisdagarna klockan 21.00.

Maria Wern

En fantastiskt bra kriminalserie som är väldigt spännande att följa. Jag har inte tittat så mycket på den serien innan, men för några veckor sedan började en ny säsong och jag och Nils tittade på första avsnittet och nu är vi fast. Vi sitter bänkade framför tvn varje onsdag och myser med knäckebröd framför Maria Wern.

Wahlgrens värld

Jag tror inte ens ja behöver försöka skriva varför jag tycker om den här serien. Vem älskar inte Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso och Christina Schollin. Jag älskar i alla fall den här familjen och känner verkligen igen mig i relationen mellan Pernilla och Bianca med min mamma och mig. Jag älskar den här serien.

Fresh off the boat

Detta är en perfekt feel good serie. Varje avsnitt har en egen handling och man behöver inte följa den slaviskt för att förstå varje avsnitt. Men det kan vara bra att kolla på första säsongen och dess avsnitt i tur och ordning för vissa avsnitt i de övriga säsongerna kan handla lite om de tidigare avsnitten, men det är så värt. Jag tycker om den här serien så himla mycket och jag och Nils började kolla på den när vi flyttade till den här lägenheten så den har verkligen feel good minnen och den familjen serien handlar om är så himla fantastisk. Jag vill vara en familjemedlem i familjen Huang.

Bondeparet

Min senaste serie som jag har börjat följa är bondeparet. Den handlar om Joacim och Caroline som träffades i bonde söker fru. Dem har precis ärvt en jättefin gård som dom renoverar och samtidigt får man följa med på deras romantiska resa efter bonde söker fru. Jag blir så himla inspirerad av deras relation och jag tycker dem är så fantastiskt fina tillsammans och jag hade velat ha deras liv på en mysig gård i Tuna.

Gillar

Kommentarer

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn