TRE FILMTIPS

Tips

1. Breaking it. Den här filmen handlar om en familj på en mamma, pappa, en son och en dotter. Mamman tar med sig sina barn till sin pappas hus ute i ingenstans där hon ska gå igenom gamla saker. De får inbrott och massor med hemska och spännande saker händer. Barnen blir inlåsta med tjuvarna och mamman ska ta sig in till dem. En spännande och fartfylld thriller. Jag såg den här filmen på Viaplay.

2. The Commuter. Filmen handlar om en före detta polis som plötsligt blir avskedad. På vägen hem med tåget möter han en mystisk kvinna som ger honom ett erbjudande. Erbjudandet har ingen betydelse för honom, men en stor betydelse för någon annan. Tar han inte erbjudandet dör hans familj. Detta är också en spännande film med mycket drama och action. Filmen finns på Viaplay.

3. Mr. Right. En knasig actionkomedi som handlar om Martha och hennes nya killa Francis. Francis är en lönnmördare som har bestämt sig för att mörda sina klienter. I den här filmen får man skratta högt må jag säga. Den finns att se på Netflix.

  • Tips

Gillar

Kommentarer

JeyJey
JeyJey,
Nummer 3 har jag sett och den är så rolig xD nummer 1 lät sjukt bra och hamnar på listan över filmer att se 😃
nouw.com/jeyjey

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn