TRÄNA ARMAR MED MIG

Tips, Inspiration, Träning

Eftersom dessa inlägg är jättepoppis bland er läsare så kommer ännu ett träningsinlägg där ni kan träna armar med mig. Jag vet att många kan tycka att det är tråkigt och onödigt att träna armar och speciellt om man är en tjej av någon anledning, men det är minst lika viktigt att träna armarna som att träna benen eller magen. Armarna använder du dagligen och vem vill inte ha lite tonade armar eller snygga muskler? Här nedan har jag samlat ihop mina 7 bästa övningar för att träna armarna plus två övningar att värma upp med.

Börja som sagt med att värma upp. Detta är superviktigt för då är kroppen varm och redo att köra igång vilket leder till att musklerna orkar med mer. Så börja med att springa på stället och använd mycket armar här. Spring på stället i 1 minut.

Fortsätt sedan uppvärmningen med jumping jacks. 100 stycken ska du göra innan du avslutar.

Inled sedan passet med dubbla axelpress. Sätt dig antingen på en stol eller pall och kör 15 stycken press 3 gånger. Tänk på att ha ryggen rak under hela tiden.

Efter axelpress är det stående bicepspress. Här ska du vinkla hantlarna mot ansiktet och träna dina biceps. Kör den här övningen 20x3.

Sedan är det triceps kickback som gäller. Hitta en pall eller bänk att göra övningen på och här gäller det också att ha ryggen rak hela tiden. Kär den här övningen 20x3 på varje arm.

Nästa övning är dublell laterall raise. Här ska du helt enkelt jobba upp och ner med armarna rakt ut. Kör den här övningen 20x3.

Nästa övning är hammer curls. Tillskillnad från bicepspressen så ska du istället ha hantlarna vinklade rakt upp. Inte mot ansiktet utan håll dem raka. Kör 20x3.

Efter hammer curl ska triceps få jobba lite med en tricep dips. Kör denna övningen 20x3.

Avsluta sedan med plankan som vanligt hur länge du orkar. Det är tungt nu efter detta passet, men kämpa på ändå! Stå minst i 1 min. Jag klarade 2 min och 9 sekunder när jag körde detta passet. Slå mig!

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Bra inlägg! Följ mig så följer jag dig 😊
nouw.com/malinhardstahl
HallonMia
HallonMia,
Bra övningar, haha jag kör armar o axlar varje vecka på gymmet men det är det jag hatar att träna mest just för att jag är otroligt klen i armarna och får otrolig träningsvärk efteråt 😅
nouw.com/hallonmia

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn