SVAR PÅ ERA FRÅGOR + EN VINNARE

Frågor & Svar

Innan jag hade min lilla bloggpaus så bad jag er ställa lite frågor och den som ställde bäst frågor skulle även vinna en länkning. Tyvärr så kom aldrig era svar upp för jag tog ju som sagt en liten paus, men nu när jag är tillbaka känner jag att jag vill svara på alla era frågor.

Först och främst vill jag säga tack för alla roliga frågor som jag har fått av er och det var svårt att välja en vinnare, men jag kommer länka vinnaren i slutet på inlägget och även markera med några stjärnor på de frågorna som hon ställde som var avgörande. De var roliga att svara på och även lite kluriga så tack för dem frågorna. Nu börjar vi med att svara på alla frågorna!

-vad är dina topp tre bästa saker i livet? Att träna gör mig så lycklig och jag mår jättebra av att få röra på mig och få upp flåset. Sen älskar jag även att resa och få se nya platser. Sen är det självklart underbart att umgås med vänner och familj.

-vad kan du bara inte leva utan? Loka crush. Det har tyvärr blivit ett strakt beroende från min sida. Jag dricker tre stora flaskor i veckan..

-vad betyder din blogg för dig? Den betyder inte jättemycket egentligen. Jag tänker inte satsa stort och bli någon framgångsrik bloggare utan jag bloggar mest bara för skojs skull. Jag tycker det är roligt att skriva av mig, ge folk tips på saker och ting jag genuint tycker är snyggt, vackert eller jättebra. Sen är det fantastiskt roligt att se tillbaka på gamla blogginlägg och se bilder och läsa om sin vardag för flera år sedan. Vad betyder era bloggar? Det hade varit jätteroligt att höra det från er med!

-om du hade kunnat ändra alla dina tidigare misstag i livet hade du velat göra det då? Varför? Njaa.. Visst finns det ett eller två misstag jag verkligen hade velat göra om, men jag tror också att allt har en mening. Jag tror att man lär sig av sina misstag och att man måste misslyckas för att lyckas med saker och ting också.

-vad är det största som hänt i ditt liv? Positivt och negativt? Det största som hände i mitt liv var att ta studenten och lämna hela skollivet och ta sig ut i vuxenlivet på egna ben. Jag hade ingen aning om vad livet skulle bjuda på och jag är så otroligt glad över att inte gå i skolan längre. Jag älskar arbetslivet och livet på egna ben.

-vad ångrar du som du aldrig gjort? Jag ångrar att jag aldrig jobbade på någon fabrik och tjänade fett med pengar i typ ett års tid och reste jorden runt själv eller med en kompis. Jag hade väl kunnat göra det nu om jag hade velat, men nu har jag flyttat hemifrån och har ett stabilt förhållande med skulder och renoveringar så det finns inte så mycket pengar över till det. Dock har jag och Nils sagt att om ett eller två år när all renovering är klar så ska vi hyra ut lägenheten i några månader och resa runt i typ ett halvår innan vi väljer att skaffa barn.

-vad är ditt drömresemål? Jorden runt som jag nämnde i den föregående frågan.

-vad skulle vara det första du gjorde om du vann 10 miljoner kronor? Jag hade renoverat vår lägenhet så att den gick upp i värdet något kopiöst och sålt lägenheten och rest jorden runt och förhoppningsvis hade man haft några miljoner kvar och då hade jag köpt ett jättefint och mysigt hus på landet. Fatta vilken dröm!

- vad är det bästa du vet? Som jag nämnde tidigare är det att träna, resa och umgås med vänner och familj.

- Vad har du för mål i livet? Jag hatar typ den här frågan för jag vet inte riktigt vad jag ska svara på den här. Jag har inga karriärsmässiga mål som de flesta kanske hade valt att svara på den här frågan utan jag svarar hellre att bo ute på landet med Nils och våra tre fantastiska barn. Mitt mål är alltså att skaffa ett drömhus på ett eller annat sätt och ha en underbar familj.

*- Vad är lycka för dig? När jag ser att nära och kära i min omgivning är lyckliga, mår bra och känner sig trygga. Det är ren och skär lycka för mig.

*- Om du fick en bok med hela ditt liv där sista sidan är dagen och orsaken till din död.. Hade du läst boken? Varför? Nej. Jag vill inte veta hur jag kommer dö. Om jag själv får välja vill jag bara dö. Ingen sjukdom eller olycka utan jag vill bara dö helt oförberett. Jag vill inte hinna tänka på min död utan den ska bara ske i så fall. Därför vill jag inte heller få reda på hur jag kommer dö.

*- Vad är det bästa med att vara du? Haha det finns inte så mycket bra med att vara mig.. Skämt åsido, men jag skulle nog säga att jag har så mycket fina människor omkring mig. Jag har Nils och hans familj plus min egna galna och fantastiska familj plus vänner på det. Det är nog det bästa med att vara mig.

- vad väljer du helst, döv eller blint? - Blind tror jag. Det måste vara jobbigare att inte kunna höra någon skratta eller tvinga folk lära sig teckenspråk. Jag hör mycket hellre än att kunna se tror jag. Vad hade ni valt??

- vad gör du helst en regnig höstdag? Jag sätter på rolig och skön musik som man kan dansa till och livar upp stämningen lite och sedan städar jag och ser till så att allt runt omkring mig är rent och fräscht och sedan stänger jag av musiken och sätter på en mysig film under en filt.

- vilken är din favoritlåt? Hmmm.. Bra fråga! Men just nu lyssnar jag mycket på love someone med Lukas Graham, shotgun med George Ezra och dreamer med Martin Garrix & Mike Yung. Tips om ni inte har lyssnat på dem!

- hur gammal är du? Jag är 22 år, men känner mig faktiskt med som 30 eller äldre konstigt nog.

- är du helst hemma och myser eller ute på någon klubb och dansar? Jag är verkligen ingen festprisse. Jag minns knappt sist jag var ute (och det är inte pga alkoholen utan för det var så längesedan). Jag har slutat tycka om alkohol och ligger mycket hellre hemma med en påse lösgodis och en flaska med loka crush och kollar på en bra film än att vara ute dyngrak och festa.

- vad jobbar du med och vad har du jobbat med tidigare? Jag jobbar just nu på Lager 157 här i Jönköping i butiken och gör allt som har med en butik att göra och det är nog mitt tionde jobb sen jag tog studenten för typ fyra år sedan. Jag har jobbat i tre fabriker, på en restaurang som servitris, i vikariebanken som förskolepedagog och som städare på min pappas företag. Jag har alltså gjort en hel del, men än har jag inte funnit något som passar mig som handen i handsken. Jag vet att jag trivs med människor omkring mig och att jag är en social person som inte är rädd för att prata med folk. Jag trivs även bra att arbeta i butik, men det hade varit skönt att jobba i en mindre butik där man kan fokusera mer på kundservicen.

Detta var faktiskt alla frågor jag kunde hitta och som ni ser var det många bra och roliga frågor att svara på, men det var som sagt en tjej som ställde de bästa frågorna och det var en tjej vars namn är @corneliakarlsson. Grattis till dig tjejen och tack ännu en gång för alla frågor! Vi ses snart igen med en frågestund om ni vill det.

Kramar!

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Nejmen åh vilka fina svar. Du verkar som en riktigt härlig person<3 tack så mycket!!:)
nouw.com/corneliakarlsson

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn