STINA EBBA AXI GÄSTBLOGGAR

Gästbloggar

Hej fina ni! Det är en ära att få titta in på Matildas blogg och att få träffa er. Hur glad och inspirerad blir man inte av Matildas härliga blogginlägg? Älskar dem! Jag tänkte självklart börja med att presentera mig själv. Jag heter Stina (Ebba & Axi i mellannamn) och kommer från en liten stad vid namn Karlskrona där jag har min fina familj och mina underbara tjejkompisar. Sedan tre år tillbaka bor jag i Göteborg med min Sambo och vi trivs hur bra som helst! I somras blev jag godkänd på min kandidatuppsats i nationalekonomi och om ett år börjar jag mastern. För tillfället håller jag på att ta igen några omtentor samtidigt som jag jobbar i kundservice på bankkontor runt om i stan. Jag älskar att sitta i min mysiga soffa och kolla på tv, men även umgås med kompisar, äta god mat och träna. Jag är en glad och positiv tjej som helt tappat räkningen på min egna ålder men är född år 1996.

Jag älskar även att fotografera och hålla på med inredning. På min blogg blir det mest detaljbilder då det är det jag tycker är allra roligast eller kanske bara enklast, haha. Mitt senaste tillskott i kamerafamiljen är en Nikkor 35mm som är perfekt för just detaljbilder men även för porträtt.

Mina två stora, eller framförallt dyra, svagheter här i livet är Nocco och sushi. Men även kaffe och sneakers är en naturlig del av mitt liv. Jag förbrukar vita sneakers som om de växte på träd och häller i mig kaffe som om jag inte alls hade problem med magkatarr, haha. Ni vet hur livet är, vill man någonting tillräckligt mycket så spelar det ingen roll.

Jag kan skriva hur mycket som helst, så varför inte bara kolla in på min blogg så får ni kära känna mig ännu bättre och se lite mer av mig! Ni kan hitta min blogg HÄR!

Gillar

Kommentarer

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn