REVBEN MED ROTFRUKTER I UGN

Vardag, Mat / recept

Idag så gick det jättebra på jobbet. Allt flöt på superbra och när klockan slog 19.10 stämplade jag och mina jobbarkompisar ut och jag åkte raka vägen hem till Nils. När jag klev innanför dörren möttes jag av en fantastisk doft och det visade sig att Nils hade överraskat mig med egna revben och lite rotfrukter i ugn. Han har stått i köket i flera timmar och kokat revben och grejat. Vilken killen man har va? Älskar han så himla mycket. Ett lyckat avslut på en jättebra dag!

Nu är klockan över nio och vi har tagit hand om disken, jag har duschat av mig min kropp och nu sitter vi framför tv:n och kollar på Hyséns. Har n sett på det programmet och vad tycker ni om det? Jag tycker det är så himla kul att få följa med på deras resa och även se att allt inte är helt perfekt hela tiden. Alla är inte perfekta och mår strålande varje dag. Jag älskar det programmet!

Imorgon så är jag ledig och det ska bli så himla skönt. Jag har inte mycket på agendan mer än att städa både vår lägenhet och trapphuset. Sen ska jag även åka till sortergården (tippen) och slänga en massa saker så imorgon blir det en riktig fixardag hör hemma. Kul va?

Gillar

Kommentarer

amandasääv
amandasääv,
Såå gott 😍
nouw.com/amandasääv
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad gott <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn