PODDAR JAG LYSSNAR PÅ

Övrigt, Tips

Creepy podden

Jag är en sjuk person som älskar att lyssna på läskiga och sjuka saker. Sen är jag även extremt lättlurad så jag tror ju på allt som sägs i den här podden. Jag tror nui flesta vet vad detta är för podd, men för er som inte vet så är det en podd där Jack Verner eller andra personer berätta några spökhistorier eller händelser som har inträffat andra personer. Ibland har avsnitten ett tema och ibland berättas det bara historier. Jag älskar att lyssna på den här podden, men gör helst inte det på kvällen när det är mörkt eller om jag är hemma själv och inte har ryggen fri.

Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B

Som ni vet älskar jag Wahlgrens värld och framförallt Bianca. Jag följer henne överallt och jag inspireras verkligen av henne. Såklart började jag lyssna förväntansfullt på första avsnittet när det släpptes av den här podden och har varit besatt sen dess. Jag älskar deras ärligheter och olikheter. Alice är en mjuk och lugn person medans Bianca är... ja ni vet hur Bianca är och jag älskar det!

Sånt är livet med Alex & Ida

Detta är en podd som ger mig bra vibrationer. Den gör en lycklig och jag kan ändå relatera mycket till den här podden med tanke på att jag själv är i ett stabilt förhållande och kan relatera till deras synpunkter och deras vardagliga liv. Den här podden har jag alltid i högtalaren när jag städar om ni vill ha en liten fun fact.

Alla våra ligg med Anna och Amanda

Den här podden har jag följt enda sedan dem var anonyma. Jag älskar deras syn på sex. De normaliserar det och peppar folk till att ligga mer och berättar mycket fakta om allt som har med ämnet att göra samtidigt som de berättar om deras sjuka och roliga erfarenheter och historier. Den här podden kan jag verkligen rekommendera till alla! Både till killar och tjejer.
Ibland när jag och Nils åker bil och vi ska åka länge brukar vi starta ett avsnitt och lyssna helt fascinerande.

P3 dokumentär

Jag tror vi alla ar hört något avsnitt av P3 dokumentär. Jag har nog lyssnat på vartenda avsnitt och mina favoritavsnitt är tsunamin i Thailand, mordet på Lisa Holm, discoteksbranden, Lewinskyaffären, Utöya, fallet Thomas Quick och hagamannen. Ja som ni förstår tycker jag det är intressant när man får höra anhörigas berättelser om händelser som har inträffat som alla känner igen. Jag tycker den här podden är så extremt spännande och lärorik. Jag rekommenderar verkligen alla att lyssna på den här podden. Inte för att må bra kanske utan mer för att få en större anblick om händelser och även få höra hur saker och ting verkligen var.

Gillar

Kommentarer

linabondesson
linabondesson,
Älskar creepypodden och P3, alltid på någon av dem när jag ska sova!!
nouw.com/linabondesson
watilda
watilda,
Kan du lyssna på creepypodden när du ska sova?:o Jag hade aldrig vågat det haha!
nouw.com/watilda
linabondesson
linabondesson,
Ja hahah, lite läskigt ibland så stänger av den vissa gånger faktiskt haha!
nouw.com/linabondesson
watilda
watilda,
haha förstår det 😉
nouw.com/watilda
Emmamehrali
Emmamehrali,
Att lyssna på poddar är så avslappnaden! <3
nouw.com/emmamehrali
watilda
watilda,
Visst är det! 😃
nouw.com/watilda
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
SÅÅ grymma poddar!! <3
nouw.com/emmaengstrom
labradorliv
labradorliv,
Lyssnar ungerfär på samma poddar som dig. Men kan varmt rekomendera podden P3 historia. Den är helt fantastisk om du vill lyssna på någon mer historisk podd med. 😊
nouw.com/labradorliv
watilda
watilda,
Tack för tipset! Det ska jag absolut lyssna på 😊
nouw.com/watilda
olivya
olivya,
jag måste tipsa dig om livet på läktarn, grym podd!!
nouw.com/olivya
lindholm
lindholm,
Älskar p3 dokumentär, så bra! Kan också rekommendera p3 musikdokumentär, så bra!
nouw.com/lindholm

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn