PLANER INFÖR SEMESTERN

Övrigt, Familj

För första gången i mitt liv så har jag semester. Jag har inte haft tre veckors ledig tid i streck sen jag gick i åttan eller sjuan. Detta är stort för mig och jag vet inte riktigt hur jag kommer klara av att vara ledig så länge, men det kommer nog gå jättebra tror jag.

Jag har lite planer inför dessa lediga veckor och de är nämligen:
- Campa med tält i Tylösand med ett par kompisar. Vi ska sola, bada, shoppa, gå på after beach, äta och dricka gott tillsammans med härliga kompisar.
- Bo i en stiga på Öland tillsammans med Nils, min syster, hennes sambo och deras lilla vovve Albus. Vi ska bo borta fyra nätter och då kommer vi också sola, bada, äta och dricka gott, upptäcka Öland, shoppa lite och bara ha det allmänt härligt.
- Kubbturnering med mina kusiner, respektive och min faster och hennes man. Vi har denna kubbturneringen varje år och det är roligare och roligare för varje år. Vi håller på från sju på kvällen till in på natten och då grillar vi och har det roligt.
- Hälsa på massa kompisar i Anderstorp och även min mormor, morfar och farfar.
- Renovera på vår vind/loft.
- Börja riva badrum och planera det nya badrummet
- Fixa vardagsrummet

Resten har jag ingen aning om vad som kommer ske, men jag tror det kommer bli en jättebra sommar och jag längtar jättemycket efter semester nu. Vad har ni för planer inför sommaren? Ska ni ut och resa eller ska ni vara hemma och ta dagarna som dem kommer?
Berätta gärna!

Gillar

Kommentarer

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn