PERSONLIGT REKORD

Hej på er! 

Hur har er soliga och varma tisdag varit? Min har varit bra, men som sagt varm. Jag har jobbat idag på det jobbet jag jobbade på igår och det gick lika bra som igår bortsett från att det var så sjukt kvavt och varmt inne i lokalen idag. Svetten har bara runnit och jag har luktat så mycket svett idag. Inte roligt.. så idag ska jag ta absolut torr under armarna i alla fall så får vi hoppas på att det blir bättre imorgon. 

Efter jobbet idag så lagade jag och bils middag ihop som vi gjorde igår. Vi har fått en liten rutin tillsammans att laga middag ihop och det är något jag hemskt gärna börjar göra. Det är faktiskt jättemysigt. Vi åt även tillsammans och pratade i nästan en hel timme efter middagen och när vi sedan hade tagit hand om disken så klädde jag faktiskt om. Jag slängde på mig träningskläder och begav mig ut på en liten springtur. Det blev fyra och en halv kilometer idag och det var bland det värsta jag gjort. Det var så varmt och soligt med långbyxor så jag svettades och flåsades så mycket att jag trodde att jag skulle kollapsa i vilken sekund som helst, men det gjorde jag inte. Jag sprang på som en galning och slog till och med ett rekord på de snabbaste 4-6 km. Kul! 

Nu är planen för resten av kvällen bara att duscha, raka benen, färga brynen och som sagt ta absolut torr under armarna och sedan kolla på dagens avsnitt av Robinson. 

Hur ser er kväll ut?

Gillar

Kommentarer

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn