NEW IN FROM COCOO.SE + GIVEAWAY

INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED COCCO.SE

blommig bikini HÄR // rosa bikini HÄR // klocka HÄR // halsband HÄR // armband HÄR

Kolla vad mycket fint jag fick hem idag f rån cocoo.se. Jag älskar verkligen de två bikinisarna. Perfekta nu när solen är framme! Tyvärr passar inte underdelarna mig, men topparna var superfina på!
Förutom mina två bikinis klickade jag även hem en klocka, ett halsband och ettt armband. Klockan kommer jag använda flitigt på jobbet och halsbandet och armbandet kommer jag ha på mig dagligen och visst var det fint att matcha armbandet med klockan? I love it!

Som sagt är detta inlägget ett samarbete med cocoo.se och såklart har jag en rabattkod till er som är MINUS30 som ger er 30% rabatt på hela deras sortiment, bra va?! Men skynda er att beställa redan nu för koden gäller bara till den 17 maj.

Inte nog med att cocoo.se har skickat med en rabattkod till er utan de har även skickat med ett litet extra smycke i denna guldåsen som ni kan vinna. Reglerna för denna tävlingen är hur enkla som helst.
1. Följ cocoo.se på instagram (direktlänk HÄR )
2. Skriv en motivation till varför just nu vill vinna det hemliga smycket.
Tävlingen håller på i tre dagar och vinnaren kommer att komma upp på min blogg på fredag så ett tips kan vara att även följa mig här på nouw så att ni inte missar när vinnaren utses.

Lycka till allihopa!

Gillar

Kommentarer

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn