MITT KOSTTILLSKOTT

Jag har fått en del frågor om vad det är för kosttillskott jag äter. Därför tänkte jag besvara det i ett inlägg så att ni kan få tips om detta också.
Jag äter ett kosttillskott som heter lifepak+. Detta kosttillskottet finns bevis på att det fungerar, men mer om det kommer i ett senare inlägg där jag beskriver lite mer om hur man kan bevisa detta.

Produktbeskrivning:

Ett sunt leverne genom livet börjar med ordentliga matvanor. Ett växande antal vetenskapliga bevis visar hur specifika näringsämnen kan främja hälsan.

En sund kost bör ha en balanserad mängd makronäring (fetter, proteiner och kolhydrater) och mikronäring (vitaminer och mineraler) för att uppfylla kraven på människans näring.

LifePak+ innehåller signifikanta mängder av de vitaminer och mineraler som krävs och som riktar in sig på nio viktiga funktioner i din kropp.

• Jod bidrar till normal produktion av sköldkörtelhormoner och till normal sköldkörtelfunktion.

• Zink och jod bidrar till normal kognitiv funktion.

• C- och E-vitamin, selen, koppar och zink bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

• A-vitamin, vitamin B2 och zink bidrar till att behålla normal synförmåga.

• Vitamin B3, B5, B6, B12 , C-vitamin, biotin och magnesium bidrar till normal energiomsättning.

• Selen, zink, koppar, vitamin A, vitamin B6, B12, C- och D-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion.

• Vitamin B1 bidrar till normal hjärtfunktion.

• Magnesium, zink, mangan och kalcium bidrar till att bibehålla normal benstomme.

• Zink, jod, biotin, vitamin A, vitamin B8 och B3 bidrar till att bibehålla normal hud.

Varje dag äter jag två påsar. En på morgonen innan frukosten och en påse innan kvällsmaten. Egentligen står det att man bara ska äta påse dagligen och en tablett till varje måltid, men jag har hört av en specialist att det är bättre att äta två påsar om dagen för att vi i Sverige är rädda för att få i oss för mycket näring och vitaminer, men det stämmer inte. Det är okej att äta två påsar om dagen. Det har jag gjort nu i snart två månader och jag lever och mår jätte bra.

Jag kan säga att under de här nästan två månaderna som jag har ätit lifepak så har jag verkligen märkt skillnad. Jag är piggare, är mer koncentrerad, fokuserad och mår bara allmänt bra. Det känns som att detta tillskottet har tagit fram mina bästa sidor.

Om ni är sugna på att prova på detta kosttillskottet så kan ni kontakta mig så löser jag det åt er. Och till er som redan går på kosttillskott idag vill jag gärna fråga er en sak. Vet ni till 100% om det verkligen fungerar? Har ni mätt era värden och sett svart på vitt om er kropp mår bra eller om det inte har blivit någon skillnad sen ni började? Jag kan säga att jag vet svart på vitt att detta fungerar och om ni vill kan jag scanna er och mäta om ert kosttillskott fungerar. Kontakta mig vid intresse som sagt på [email protected] eller skriv ett meddelande till mig här på nouw.

Ha en fortsatt härlig söndag och njut av vädret. Kramar!

Gillar

Kommentarer

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn