MIN LÖRDAG &SÖNDAG I ENKEL TEXT

Vardag

Hallådär!

Den här helgen har det varit fullt upp och inte så mycket tid över till bloggen så därför tänkte jag bara förklara för er enkelt att jag har ju jobbat hela helgen. Därav den tråkiga uppdateringen.
Som sagt så har jag jobbat mellan 9.45 och 17.15 både igår och idag och det har gott jättebra på jobbet den här helgen. Det har varit ganska mycket folk, men det har varit lugnt och trevligt i alla fall.
Bortsett från att ha jobbat hela helgen så har jag och Nils även spelat shuffleboard. Vi gjorde det igår klockan åtta och det var jämna matcher, men tyvärr så snubblade jag på mållinjen och Nils vann.. Idag så har vi även hunnit med och träna efter mitt jobb. Jag och Nils körde ett pass cirkelfys och trots att vi båda var övertrötta och otaggade så blev det rätt så bra faktiskt. Vi kämpade på bra och det var kul när vi väl kom dit.

Nu kompisar är klockan snart nio och jag har ätit, duschat, smort in mig med lite brun utan sol och slängt in en tvätt som jag nu då väntar på. När den är klar så ska jag faktiskt ta och sova. Jag är helt slut efter den här helgen och jag längtar så mycket till att få sova.

Hur har er helg varit?

  • Vardag
  • Nära Huskvarnavägen , Huskvarna

Gillar

Kommentarer

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn