MIN HELG I EN TEXT

Vardag, Mat / recept , RENOVERING

Hej kompisar!

Först och främst vill jag bara be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat så bra den här helgen, men det har verkligen varit fullt upp. I fredags så jobbade jag till 19.00 och efter jobbet så hade Nils lagat en jättegod middag till oss. Han hade gjort ribs och en god sallad till. Sedan på kvällen efter maten så var vi helt slut och kollade bara på lite TV och däckade runt halv elva.

Vi vakande sedan i lördags klockan halv åtta och gjorde frukost och jag gjorde även iorning mig för jobb. Jag jobbade mellan 9.45 och 17.15. Det gick bra och när jag kom hem hade pappa och Nils jobbat för fullt. Dem hade tagit bort väggen in till vår lägenhet, men inte tagit bort garderoberna och även satt klart väggen mellan vår vind och grannens vind. Jag blev såklart jätteglad för att det hade gått så bra för dem och dem var faktiskt rätt så klara när jag kom hem. Vi satt och pratade en liten stund och klockan åtta så var jag och Nils på Aqua och åt en god två rätters middag. Vi hade bestämt oss för en liten dejtnight och det var supergott!

Igår var det söndag och jag jobbade samma pass som i lördags, 9.45 till 17.15. När jag kom hem blev jag helt chockad. Det var öppet från vår lägenhet och in till vinden. Våra garderober var borta och pappa hade murat igen dörren som tidigare fanns in till vinden utanför vår lägenhet. Nu är det liksom ingen återvändo. Nu händer det på riktigt och det är blandade känslor. Det är mycket jobb, vi bor i ett renoveringskaos och vi kommer säkert bråka tusen gånger, MEN det kommer bli så galet fint! Dem lyckades även få bort det stora expansionskärlet som satt uppe i taket så nu har vi även fri sikt upp till taket så vi ska bara ta bort lite reglar och göra så att det bara är stommar i taket.

Nu till helgen ska pappa komma hit igen och sätta in fönster och det ser jag verkligen fram emot. Det kommer bli superbra tror jag. Sen ska även Nils gipsa klart vår sida av väggen i veckan också och jag kommer nog hjälpa honom att isolera. Det går framåt hörrni!

Gillar

Kommentarer

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn