MIN HELG

Vardag, Bilder

Först och främst vill jag bara be lite om ursäkt för min tråkiga uppdatering den här helgen, men jag har haft fullt upp sen i lördags morse och därför tänkte jag skriva ett litet inlägg och uppdatera er om min härliga helg och slänga in lite bilder också.

I lördags vaknade jag och Nils klockan halv nio på morgonen och gick raka vägen ut till köket och gjorde lite frukost och sedan fixade vi iordning oss lite snabbt. Jag slängde bara på lite smink och satte upp håret i en liten knut. Nils lillebror kom sedan och hämtade upp oss för att vi skulle åka till Vaggeryd och gå den berömda WIK-milen. Det var jätteoroligt att gå den och för er som inte har gått den tidigare så går man en mil och dricker alkohol på vägen samtidigt som man har tipspromenad och gör lite olika stationer. För er som bor i Anderstorp kan man säga att det är som Trajet fast man inte klär ut sig.
Vi var klara med milen klockan fyra och gå hämtade Nils föräldrar upp oss och vi åkte raka vägen hem för att duscha lite snabbt och svira om till festligare kläder. Vi skulle nämligen på ett litet födelsedagsfirande med bowling och utgång senare på kvällen. Det var superroligt, men någon blev för full för att vara ute längre än till klockan 00.00 (Nils) så vi fick åka hem. Dock var det en himla tur för jag var jättetrött efter att ha druckit en hel dag och en hel kväll så det gjorde absolut inget för mig att vi åkte hem tidigare.

Idag vaknade jag och Nils klockan tio och var lite slitna och trötta , men jag var tvungen att gå ändå när klockan ringde för att jag skulle jobba idag, men jag fick faktiskt med mig Nils upp också, så vi åt en mysig frukost tillsammans innan jag gjorde iordning mig för jobb mellan 12.00 och 16.00. Det var ett kort pass och tiden gick jättefort vilket var superskönt. Jag hann med allt jag skulle och lite till.

Efter jobbet så åkte ja raka vägen hem och åt en lätt lunch och hoppade sedan in i duschen och hade hårinpackning och tvättade håret med silverschampo. Det är verkligen lyx för mig. Håret blir så himla fint och luktar himmelskt gått efter en enkel behandling.
När klockan sedan slog 18.00 klädde jag och Nils på oss för att sedan gå till hans föräldrar och fira hans mamma. Dem bjöd på jättegod middag och världens godaste äppelkaka till efterrätt. Vi lämnade dem med fulla magar och var jättenöjda med det lilla kalaset.

Nu är klockan snart 22.00 och jag ska alldeles strax borsta tänderna och sova faktiskt. Jag är helt slut efter den här helgen och det ska bli skönt med en god natts sömn.

Jag hoppas er helg har varit minst lika bra som min och att ni är laddade för en ny vecka. Godnatt kompisar!

Gillar

Kommentarer

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn