MIN DAG I TEXT OCH BILD

Vardag, Bilder

Dagen började med att jag klev upp ur sängen utvilad och på bra humör klockan nio och gick raka vägen ut till köket och gjorde mig frukost. Det blev gröt som vanligt och när den var i magen så klädde jag på mig och sminkade till mig. Jag upptäckte även att min plattång hade lagt av. Den ville verkligen inte starta så jag fick slänga upp håret i någon ful höstsvans.

Jag åkte till A6 och kollade lite i affärer och gjorde ett spontant besök hos en frisör. Jag kollade lite snabbt om dem hade någon tid över och jag hade verkligen en jättetur för det var en frisör över som kunde klippa mig. Så jag gick från A6 med en ny frisyr och jag blev jättenöjd! Dock blev det kanske någon cm för kort, men vad gör det? Det växer ut på en vecka liksom!
Jag fick även med mig en topp hem, en ny plattång som jag verkligen behövde plus ett par örhängen. Jag var nöjd med min shopping minst sagt!

När jag kom hem från min shoppingtur så satte jag på mig myskläderna och började städa lägenheten. Den har inte varit städad på flera dagar för att jag har jobbat och varit sjuk så idag var dagen då jag verkligen dammade av allt, dammsög och moppade golvet. Hemmet luktade skinande rent när Nils kom hem.
Vi bestämde oss för att åka till A6 en gång till för att handla lite dricka och två presenter och väl där bestämde vi oss för att äta middag. Det blev hamburgare på bada bing. Jag tog en halloumiburgare och ni måste testa den om ni är där!

När vi sedan kom hem från A6 så slog jag in presenterna. Det är en present till Nils mamma och en till Nils kompis som vi ska på fest till imorgon vilket ska bli så himla kul!
Vi köpte även med oss lite gotte hem som vi dukade upp framför tvn som fick avsluta kvällen. Vi kollade på bondeparet och drömmen om slottet hela kvällen.

Nu mina kära följare så ligger jag i sängen och laddar inför morgondagens bravader. Jag hoppas ni har haft en härlig fredag och att ni får en fin lördag också. Godnatt mina vänner!

Gillar

Kommentarer

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn