LITE AV EN SJUKSTUGA

Vardag

Hej på er!

Idag är det redan onsdag och jag har haft en ganska jobbig natt. Jag vaknade runt två inatt av att jag hade superont i halsen. Jag var tvungen att gå på toaletten och försöka få upp massa slem som satt fast och även ta mig en ipren.
Imorse när jag vaknade så hade jag fortfarande ont i halsen plus att näsan rann också. Fy vad jag hatar att vara förkyld och ha ont i halsen. Allt i hela kroppen gör ont och ömmar tycker jag... Supertrist att bli sjuk idag för jag hade sett fram emot ett superhärligt benpass på gymmet idag innan jobbet, men det fick jag ju strunta i..

Hur som helst så har jag i alla fall tagit en till ipren nu, ätit en stor tallrik gröt fylld av antioxidanter och vitaminer och även satt mig framför datorn med en kopp te så får vi hoppas på att jag blir lite bättre inför jobbet som börjar klockan 15.00. Knasig tid jag vet, men rätt skönt att bara jobba fyra timmar ändå. Fram tills dess ska jag bara sitta framför datorn och försöka skriva fem inlägg som kommer upp de närmsta dagarna och sen ska jag även fräscha till mig och äta en lunch innan det är dags att bege sig till jobbet.

Hur ser er dag ut?

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Så typiskt att bli sjuk, krya på dig i massor verkligen! Benpassen är helt klart det roligaste <3
nouw.com/emmaengstrom
watilda
watilda,
Tack så mycket! Ja men eller hur😔
nouw.com/watilda

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn